Foto: Sauber Motorsport AG

"Sauber" F-1 komanda ir pagarinājusi līgumu ar saviem esošajiem pilotiem, zviedru Markusu Eriksonu un brazīlieti Felipi Nasru, informē komanda.

"Priecājos, ka "Sauber" tic manām spējām," saka 24 gadus vecais Eriksons. "Līdz šim man ir tikai laba pieredze sadarbībā ar šo ilggadējo Šveices komandu. Mums uzreiz izveidojās laba sadarbība un nevar nepieminēt pirmos punktus F-1 kopvērtējumā, ko izcīnīju jau pirmajā sacīkstē "Sauber" sastāvā. Šeit jūtos kā vērtīgs pilots."

"Līguma pagarināšana ar "Sauber" komandu ir ļoti svarīgs solis manā turpmākajā karjerā," saka 22 gadus vecais Nasrs. "Pirmajā pusgadā es kā F-1 debitants esmu ieguvis ļoti vērtīgas zināšanas un pieredzi kā braukšanas ziņā, tā no personiskā viedokļa. Pagaidām manas līdzšinējās karjeras augstākais punkts ir finišs sezonas pirmajā posmā Melburnā, un mans mērķis ir atbalstīt komandu, kā vien spēšu."

"Mēs uzticamies Markusa un Felipes talantam un meistarībai, viņi abi ir parādījuši cienījamu sniegumu, ieguvuši pieredzi un ātri mācās," saka "Sauber" komandas direktore Moniša Kaltenbrona. "Viņi komandā ienes pozitīvu noskaņojumu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!