Foto: Sauber Motorsport AG

Par jauno "Sauber" F-1 komandas tehnisko direktoru ir kļuvis Simone Resta, kurš iepriekš bija projektu vadītājs "Ferrari" F-1 komandā, paziņojusi Šveices vienība.

Pie amata pienākumu pildīšanas Resta stāsies 1. jūnijā un strādās tiešā "Sauber Motorsport AG" izpilddirektora un F-1 komandas vadītāja Frederika Vasēra pakļautībā.

"Simone Resta bija vispiemērotākais tehniskā direktora amatam," saka Vasērs. "Viņa pievienošanās "Alfa Romeo Sauber F1 Team" ir nozīmīgs ilgtermiņa solis uz priekšu mūsu plānos pastiprināt komandu ambiciozu rezultātu sasniegšanai."

Kā ziņojām, iepriekšējais komandas tehniskais direktors Jorgs Zanders "Sauber" pameta pēc Azerbaidžānas "Grand Prix" posma.

2018. gada Konstruktoru kausa izcīņā pēc sešiem posmiem "Sauber" komanda ar 11 punktiem ieņem priekšpēdējo, devīto vietu. Pagaidām labāko rezultātu šosezon komanda uzrādīja tieši Azerbaidžānas "Grand Prix", kurā Šarls Leklērs izcīnīja sesto vietu, par ko ieguva astoņus punktus. Kopumā no sešiem posmiem trijos "Sauber" pilotiem izdevies iekļūt TOP10.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!