Foto: Publicitātes foto

Sera Franka Viljamsa meita Klēra turpmāk būs "Williams" F-1 komandas direktora vietniece, informē vienība.

Klēra Viljamsa līdzās savam tēvam, "Williams" dibinātājam un direktoram Frenkam Viljamsam strādās pie F-1 komandas ikdienas un attīstības projektiem, paralēli saglabājot komandas komercdirektora posteni, kā arī turpinot strādāt kompānijas valdē.

Tēva vadītajā kompānijā Klēra Viljamsa ienāca pirms 10 gadiem, sākot pildīt preses sekretāra pienākumus. 2010. gadā viņa tika paaugstināta amatā par komunikāciju nodaļas vadītāju, bet pēc "Williams Grand Prix Holdings PLC" akciju nonākšanas biržā 2011. gadā pārņēma investīciju departamentu.

"Iepriekšējos 10 gadus Klēra nenogurstoši ir strādājusi "Williams" komandas labā, un es varu lepoties, ka viņa sevi pierādījusi kā vienu no vērtīgākajiem komandas darbiniekiem," saka Frenks Viljamss. "Ieceļot viņu komandas direktora vietnieka amatā, zinu, ka "Williams" nākotne ir drošās rokās."

"Williams" ir viena no vecākajām F-1 komandām, kas prestižākajās pasaules autosacīkstēs piedalās kopš 1975. gada, un kopš tā laika izcīnījusi deviņus Konstruktoru kausus. Komandas dibinātājs un vadītājs no pirmās dienas ir sers Frenks Viljamss, kurš pats savulaik startēja autosporta sacensībās, bet pēc avārijas nonāca invalīdu krēslā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!