Sestdien, 28. jūlijā, Biķernieku ovāla trasē startēs Baltijas autošosejas čempionāta ceturtais posms "Motul Grand Prix". "Latvijas Nascar" sacensības Rīgā norisinās jau otro gadu, skatītājiem sniedzot daudz pārskatāmākas un dinamiskākas cīņas trasē.

Sestdienas pēcpusdienā gaidāmajās "Latvijas Nascar" sacīkstēs 1740 metrus garajā Biķernieku ovāla trasē dosies aptuveni 40 sportisti. Šī Biķernieku trases konfigurācija ir vairāk nekā divas reizes īsāka par Biķernieku tradicionālo auto apli, solot daudz dinamiskākas cīņas trasē.

"Hankook Trophy" un vēsturisko automašīnu seriāla "Dzintara aplis" klases kvalifikācijas braucienus sāks no pulksten 14, bet sacīkstes sāksies pulksten 15, kad ceturto posmu atklās "Hankook Trophy" Nacionālās klases, "Super 1600" un "Lada Open" dalībnieki. Uz starta stāsies arī visu klašu līderi – Jānis Vanks (Nacionālā klase), Stīvens Pūsts (S1600) un Arūns Kudarausks (Lada Open).

"Volga" klašu sportisti trasē dosies pēc pulksten 15.30, kopskaitā deviņi, tostarp arī sezonas līderis Normunds Dobums. Savukārt "VAZ 1300" un "VAZ 1600" klašu sportisti pirmo braucienu aizvadīs pulksten 16.10. "VAZ 1300" klasē līderis šobrīd ir Mārtiņš Lagzdiņš, kamēr "VAZ 1600" klasē – lietuvietis Adoms Petrovs.

Otrie sacensību braucieni sāksies pulksten 16.50 ar "Hankook Trophy" klasēm, kurām pēc 25 minūtēm sekos "Volga" un pēc tam VAZ klases. Apbalvošanas ceremonija paredzēta ap pusseptiņiem vakarā.

Biļetes nopērkamas "Biļešu Serviss" kāsēs un pasākuma norises dienā arī pie ieejas trasē. Bērni līdz 12 gadu vecumam (pieaugušo pavadībā), pensionāri un invalīdi, uzrādot derīgu apliecību, sacensības varēs apmeklēt bez maksas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!