Foto: Publicitātes foto

Turpinot dalību "Lamborgini Blancpain Super Trofeo" (LBST) sacensībās, Latvijas ātrākais autošosejas braucējs Haralds Šlēgelmilhs 14. un 15. maijā aizvadīs sezonas otro sacensību posmu, kas norisināsies Lielbritānijas trasē Silverstonā. Arī šajā sacensību posmā Šlēgelmilhs startēs individuāli "Pro" klases ieskaitē, cīnoties par vietu uz pjedestāla.

Pērn Silverstonas trasē Šlēgelmilhs kopā ar komandas biedru Mihailu Stepanovu, startējot "Pro-Am" klasē, divreiz kāpa uz pjedestāla, izcīnot 3. vietu abos sacensību braucienos.

"Silverstonas trasē ar komandu "Artline" šogad atgriežamies jau ar citu noskaņojumu. Šobrīd atrodamies otrajā vietā kopvērtējumā, kas rada gan papildu motivāciju, gan spiedienu – uzstādījums noteikti ir cīnīties par vietu starp sacensību līderiem. Trases konfigurācija ir aizraujoša, tajā pašā laikā tehniski ļoti sarežģīta. 46 braucēju sastāvs joprojām ir apjomīgākais čempionāts, kādā jebkad esmu braucis, un, līdzīgi kā Monzā, prognozēju spriedzes pilnu sacīksti no pirmā līdz pēdējam aplim,"atklāj Šlēgelmilhs.

Sacensību nedēļas nogalei Silverstonā 14. un 15. maijā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē internetā. Sacensību pirmā brauciena sākums paredzēts 14. maijā, plkst. 17.15, bet otrais brauciens – 15. maijā, plkst. 15.05, pēc Latvijas laika.

2015. gadā Haralds Šlēgelmilhs debitēja LBST Eiropas čempionāta sacensībās "Pro-Am" ieskaites klasē kopā ar komandas biedru Mihailu Stepanovu. Sezonas laikā Šlēgelmilhs ar komandas biedru trīs reizes izcīnīja trešo vietu (divas Silverstonā un vienu SPA), bet sezonas noslēguma sacensībās Eiropas ieskaitē Sebringā izcīnīja uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!