Foto: Dace Janova, www.4rati.lv

Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) Standarta automobiļu komisijas (SAK) pilnsapulces balsojumā nolemts, ka komisiju turpinās vadīt Juris Mūrnieks, informē SAK preses dienests.

Šoreiz uz Standartautomobiļu padomes priekšēdētāja vietu savas kandidatūras bija pieteikuši veseli trīs kandidāti – reģionālo amatieru sacensību un treniņu organizators Gatis Krastiņš, autosportists un līdzšinējās SAK padomes loceklis Normunds Vuguls un esošais LAF SAK vadītājs Juris Mūrnieks.

Katrs no pretendentiem iepazīstināja ar savu līdzšinējo darbību un pieredzi, redzējumu uz SAK turpmāko darbu, kā arī atbildēja uz interesentu jautājumiem.

Balsu skaitīšanas komisijai savi pienākumi šoreiz bija jāpilda īpaši rūpīgi, jo Jurim Mūrniekam un Normundam Vugulam atdoto balsu skaits atšķīrās tikai par 10 balsīm.

Par LAF SAK padomes priekšsēdētāju, pilnsapulces dalībniekiem pieņemot lēmumu atklātā balsojumā, atkārtoti kļuva Juris Mūrnieks.

Juris Mūrnieks pateicās par izrādīto uzticību un iepazīstināja klātesošos ar savu komandu - jauno SAK padomes sastāvu.

SAK biedru pilnsapulce apstiprināja Standarta automobiļu komisijas padomi, kurā darbu turpinās Andris Millers, Jānis Teteris, Mārtiņš Bička, Itars Siliņš, Jānis Sniedzāns, Juris Aperāns. Padome papildināsies arī ar diviem jauniem dalībniekiem – rallijsprinta un rallija supersprinta pilotu Ventu Bičuli un senākā Latvijas rallija - "Sarma" - dibinātāju un organizatoru Vilhelmu Sniedzānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!