Foto: LETA
Divkārtējais pasaules čempions motocikliem ar blakusvāģiem Kaspars Stupelis nākamajā sezonā būs Nīderlandes sportista Etjēna Baksa kantētājs, atklājis sportists.

Šajā sezonā Stupelis startēja kopā ar latvieti Māri Rupeiku, bet Baksa kantētājs bija Bens van den Bogārts.

Pasaules čempionāta noslēguma kopvērtējumā abas ekipāžas aizvadītajā sezonā finišēja blakus - Rupeiks/Stupelis ar 349 punktiem izcīnīja ceturto vietu, bet Bakss van den Bogārts ar 347 punktiem palika piektajā pozīcijā.

Kā ziņots, Stupelis ar Rupeiku vienā ekipāžā brauca 2010.gada sezonā, izcīnot piekto vietu noslēguma kopvērtējumā, bet starpsezonā abas puses finansiālu iemeslu dēļ nespēja vienoties un šo sezonu Rupeiks sāka ar Elviju Mucenieku. Tomēr pasaules čempionāta otrajā posmā Mucenieks lauza roku. Sākotnēji Rupeiks uz laiku vienojās ar Stupeli, tomēr vēlāk viņi pagarināja sadarbību līdz sezonas beigām.

Kā ziņots, Stupelis divas reizes uzvarēja pasaules čempionātā kā Nīderlandes sportista Daniela Vilemsena kantētājs. Vairākas sezonas viņš startēja vienā ekipāžā arī ar pieckārtējo pasaules čempionu Kristeru Serģi, tomēr augstāk par otro vietu 2005. un 2008.gadā viņi kopvērtējumā nespēja tikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!