Četrkārtējais pasaules čempions motokrosā ar blakusvāģiem Kaspars Stupelis arī 38 gadu vecumā nav gatavs likt punktu profesionāla sportista karjerai, tāpēc izvēlējies startēt kopā ar Igaunijas motosportistu Gertu Gordejevu, kurš ar latvieti kopā varēs pabraukt labāk, Stupelis pastāstīja raidījumā "Hattrick ar Puči".

Sākotnēji Stupelis bija iecerējis atkal braukt kopā ar tituliem bagātāko blakusvāģu braucēju Danielu Vilsemsenu, tomēr viņš Stupelis izvēlējās izveidot sadarbību ar pasaules čempionātā maz braukušo veterānu Gordejevu.

"Viņš ir kārtīgs, organizēts, pārdomā visu. Viņš ar mani var pabraukt labāk," intervijā raidījumam "Hattrick" Kaspars Stupelis skaidroja savu izvēli.

Plašā sarunā Stupelis stāstīs arī par šīs ziemas slēpošanas rekordiem, jaunu emociju gūšanu uz solo motocikla, atklāj vai neplāno kļūt par olimpieti bobsleja kamanās un stāsta kad gaidāmas kāzas.

Tikmēr Armands Puče ielūkosies starp rindām skaļākajiem sporta ziņu virsrakstiem, komentējot Latvijas tenisistu nedienas, renes braukšanas ligas, hokeja intrigas un basketbolistu izaicinājumu.

Savukārt "Hattrick" ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece skaidros vai, kam un kā jūsu veselībai talkā var nākt masāžas pistole.

"Hattrick ar Puči" skatāms pirmdienās pulksten 21:00 kanālā "Best4SportTV" un "Hattrick" "Youtube" kanālā, bet trešdienās pulksten 22:25 kanālā "360TV".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!