Foto: ZijspancrossNieuws.nl

Sestdien un svētdien Viļakā norisinājās kārtējais Latvijas čempionāta posms motokrosā, kurā pēc trīs gadu pārtraukuma startēja arī pašreizējais Pasaules čempionāta līderis Kaspars Stupelis, atrādot savu čempiona cienīgo sniegumu Latvijas līdzjutējiem, portālu "Delfi" informēja Latvijas Motosporta Federācija.

Viļakas "Baltā Brieža" trasē divu dienu garumā tika aizvadīts III Latvijas čempionāta, 4.Latvijas Kausa, Latvijas Junioru čempionāta, kā arī noslēdzošais Baltijas čempionāta posms kvadraciklu klasēm. Sestdien trasē devās bērnu, jauniešu un kvadru klases, lielāko sajūsmu izsaucot tieši mājinieka Laura Eizāna uzvarai Q200 klasē. Q Pro klases sportistam Edgaram Meņģelim neveiksme ar ķēdi un līdz ar to vien 9. vieta posmā. 

Patīkamu pārsteigumu sagādāja bērnu blakusvāģu klase, kurā šoreiz startēja arī trešā ekipāža - Auniņš/ Stipenbaha.

Svētdien pie starta barjeras beidzot stājās arī pats Kaspars Stupelis un komandas biedrs Etjēns Bakss. Sportista sniegums, kā ierasts, bija izcils – ne velti šobrīd ekipāžai pirmā vieta Pasaule čempionāta kopvērtējumā. Kā tika gaidīts, sportistiem uzvara gan kvalifikācijā, gan abos braucienos un goda pjedestāls dienas beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!