Foto: Reuters/Scanpix

Pēc ilgstošas klusēšanas septiņkārtējā F-1 čempiona Mihaela Šūmahera ģimenes pārstāve, vācu pilota menedžere Sabīne Kēma ir atkal uzstājusies publiski, nedaudz mazinot bažas par viņa veselības stāvokli, ko uzjundīja bijušā "Ferrari" vadītāja Lukas di Monedzemolo izteikumi pirms pāris nedēļām, vēsta ārzemju mediji.

Vācijas pilsētā Marburgā atklājot izstādi, kas veltīta Mihaela Šūmahera autosporta karjerai, Sabīne Kēma teica: "Protams, Mihaela te nav klāt un mums viņa pietrūkst. Mēs zinām, kas notika un nevaram to mainīt. Tas ir jāpieņem un jācer, ka ar mūsu visu atbalstu un pacietību kādu dienu viņš atgriezīsies pie mums."

Plašākus komentārus par Šūmahera veselības stāvokli Kēma neatklāja, vien apstiprināja, ka viņš joprojām turpina rehabilitācijas programmu savās mājās Šveicē, vēsta "The Sun".

Decembrī vācu tabloīds "Bunte" rakstīja, ka Šūmahers atsācis staigāt, taču menedžere šīs baumas nodēvēja par "bezatbildīgām".

Sabīnes Kēmas publiskā uzstāšanās notika neilgi pēc tam, kad bijušais Šūmahera boss "Ferrari" komandā Luka di Montedzemolo medijiem atklāja, ka vācu pilota stāvoklis "nav labs". "Man ir ziņas un diemžēl tās nav labas," toreiz žurnālistiem atklāja di Montedzemolo.

Kā zināms, 2013. gada decembrī Mihaels Šūmahers, ar ģimeni slēpojot kalnos Francijā, krita un guva smagu galvas traumu. Kopš tālaika vācu pilots publiski vairs nav redzēts, viņa ģimene ar sabiedrību kontaktējas tikai caur menedžeri Sabīni Kēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!