Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties atgriezties pasaules rallija čempionātā (WRC), japāņu aotoražotāju "Toyota" komanda šovasar ne tikai nobraukusi tūkstošiem kilometru testos pa dažāda seguma ceļiem, bet nupat arī iedevusi savu "Toyoyta Yaris WRC" prototipu izmēģināt pieciem jauniem pilotiem, ziņo vācu mediji.

Šis fakts varētu liecināt, ka "Toyota Motorsport GmbH" (TMG) gatavojas piesaistīt arī kādu no jaunajiem braucējiem ar WRC pieredzi.

Pēdējos testos, kas notika netālu no Romas, piedalījās 22 gadus vecais Stefans Lefebvrē, kurš šosezon izcīnījis WRC junioru čempiona titulu, viņa 26 gadus vecais tautietis Ērils Kamijī, 25 gadus vecais holandietis Kevins Abrings, zviedrs Pontuss Tīdemands (23 gadi) un 20 gadus vecais soms Tēmu Suninens. Šie braucēji izmēģināja ne tikai "Toyota Yaris WRC", bet arī jauno "Toyota GT83 CS" R3 klases auto, raksta "Rallye Magazin".

Izdevums ziņo, ka TMG uz testiem bija aicinājuši arī pašreizējo Eiropas čempionāta (ERČ) līderi Esapeku Lapi, taču jauno somu pilotu aizkavēja darba pienākumi "Škoda Motorsport" komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!