Foto: DELFI Aculiecinieks
Latvijas motokrosa braucējiem Roberts Justs ir guvis kārtējo traumu un būs nepieciešama operācija, kas, visticamāk, viņam nozīmēs sezonas beigas, sportists pavēstījis internetā.

"Šķiet, ka sezona ir beigusies. Jau no gada sākuma man bija problēmas ar plecu, un zināju, ka pēc sezonas būs nepieciešama operācija," raksta Justs. "Ceturtdien atkal izmežģīju plecu un šoreiz tas ir bojāts nopietnāk, tāpēc tagad nepieciešama operācija."

Pasaules čempionātā MX2 klases kopvērtējumā "HSF Logistics" komandu pārstāvošais latvietis pašlaik ar 181 punktu ieņem 14.pozīciju, turklāt ir vienīgais sportists, kurš pie punktiem ticis visos šīs sezonas braucienos.

"Šī bija laba sezona. Guvu punktus katrā braucienā un trīs reizes finišēju desmitniekā," atceras Justs. "Žēl, ka tas beidzās šādi."

Kā zināms, traumas dēļ šosezon vairs nebrauks arī MX2 klases līderis Džefrijs Herlingss. Līdz ar to nopietnas izredzes pretendēt uz čempiona titulu ieguvis arī "Red Bull KTM Factory Racing" komandu pārstāvošais latvietis Pauls Jonass.

Justs ar savainojumiem cīnījās visu sezonu - martā viņš treniņa laikā savainoja labās kājas pēdu un potīti, bet pāris nedēļas vēlāk treniņā izsita plecu. Jūnija beigās viņš iepriekšējo reizi vēstīja, ka izmežģījis plecu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!