Foto: lvrally.com

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrā posma, "Rally Liepāja" organizatori ir atvieglojuši rallija cienītājiem Ziemassvētku dāvanu jautājumu, izlaižot pārdošanā ieejas biļetes uz nākamā gada centrālo pasākumu Latvijas autosportā.

No 3.decembra vairākās tirdzniecības vietās Latvijā uzsākta 2014.gada FIA Eiropas rallija čempionāta un Latvijas rallija čempionāta ziemas posma "Rally Liepāja" biļešu tirdzniecība. Arī šoreiz ieejas biļete, iepriekšpārdošanā līdz 31. decembrim, maksās 10 latus un dos iespēju apmeklēt visus "Rally Liepāja" ātrumposmus.

Iegādājoties ieejas biļeti uz visiem rallija ātrumposmiem, pircējs komplektā saņems arī kakla lentu, drošības informācijas bukletu un rallija uzlīmi. Viena šāda skatītāja komplekta cena iepriekšpārdošanā līdz 2013. gada 31. decembrim, būs 10 lati (14,23 eiro). No 1. janvāra tiks paaugstināta, un tas maksās 20 eiro (14,06 Ls). Rallija norises laikā pie ieejas ātrumposmos būs iespējams iegādāties arī vienreizēju ieejas biļeti atsevišķā ātrumposmā, un tā maksās 12 eiro (8,43 Ls).

"Rally Liepāja biļešu cena iepriekšpārdošanā netiks mainīta, un tā būs 10 lati uz abām rallija dienām. Domāju, ka šī ziņa daudziem atvieglos arī Ziemassvētku dāvanu sarūpēšanu, jo īstenie rallija draugi par šādu pārsteigumu noteikti tikai priecāsies," saka "Rally Liepāja" organizators Raimonds Strokšs. "Divās sacensību dienās, 12 ātrumposmos skatītāji varēs vērot Eiropā ātrāko un meistarīgāko autosportistu cīņas. Lai gan pieteikšanās rallijam vēl nav sākusies, tomēr dalībnieki interesējas par iespēju startēt mūsu rallijā un jau šodien zinu, ka rallijā startēs Latvijā līdz šim neredzētas ekipāžas."

"Rally Liepāja" ātrumposmus bez maksas varēs vērot bērni līdz 10 gadu vecumam un invalīdi, kuriem pie ieejas ātrumposmā biļešu kontrolierim būs jāuzrāda derīga invalīda apliecība. Savukārt pensionāri, kuri vienu skatītāja komplektu iegādāsies kādā no četriem tūrisma informācijas centriem, uzrādot derīgu pensionāra apliecību, saņems 10% atlaidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!