Foto: Rihards Baumanis

Šā gada 8. decembrī tiks uzsākta ieejas biļešu tirdzniecība uz 2017. gada pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") Latvijas posmu, informē rīkotāji.

Kā ziņojām, "Neste World RX of Latvia" nākamgad CSDD Biķernieku trase risināsies 16. un 17. septembrī, un ieejas biļetes uz sacensībām no 8. decembra varēs iegādāties "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī internetā.

Līdzīgi kā šogad, "Neste World RX of Latvia" debijas reizē, sacensību vērošanai paredzēti kopumā seši sektori – A un D (pastāvīgās Biķernieku trases tribīnes), B, C un VIP (pagaidu konstrukciju sektori) un stāvvietas.

"Nākamgad konceptuāli saglabāsim pieejamo skatītāju sektoru skaitu un izvietojumu, izmaiņas paredzot tikai no pārvietojamām konstrukcijām veidotajiem B un C sektoriem," par plānotajām izmaiņām stāsta "RA Events" direktors Raimonds Strokšs. "B sektora konstrukcija nākamgad tiks būvēta par pusotru metru augstāka nekā šogad, ļaujot skatītājiem vēl labāk pārredzēt starta taisnes un pirmā līkuma spraigos notikumus. Būtiskas izmaiņas pieredzēs C sektors, kura uzbūvei izmantosim tāda paša tipa konstrukcijas kā B sektorā, nodrošinot katram apmeklētājam individuālu sēdvietu ar atzveltni. Ceru, ka skatītāji novērtēs plānotās izmaiņas, kas veiktas ar mērķi pasaules rallijkrosa čempionāta braucienu vērošanu padarīt maksimāli ērtu!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!