"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Šoreiz raidījumā nebijis piedzīvojums – ar aizvērtām acīm "333" trasē startēs rallija zvaigznes Mārtiņš Sesks un Renārs Francis.

Seska un Franča ekipāža ir tikko atgriezusies no FIA pasaules čempionāta rallijā posma Zviedrijā, kur junioru klasē finišēja otrajā vietā. "Ātruma cilts" vadītājs Pauls Timrots noskaidro, kādi ir plānotie nākamie karjeras pakāpieni un kad redzēsim mūsu braucējus WRC TOP braucēju rindās.

Mārtiņa un Renāra ekipāža ir saskanīga komanda, tomēr rallijā veiksmes pamatā ir ne tikai meistarība, bet arī precīza trases stenogramma. Skatītājiem ir iespēja redzēt, kā notiek trases apļa pierakstīšana – kā veidojas stenogramma, ko apzīmē tās mēri un cipari, jo kļūdām rallijā nav vietas.

Lai pārbaudītu Seska un Franča komandas saskaņu, "Ātruma cilts" viņiem sagatavojusi nebijušu piedzīvojumu jeb "sajūtu darbnīcu" – Mārtiņš ar acīm ciet pēc Renāra norādēm cenšas izbraukt "333" kartinga trasi, bet Renārs tajā pašā laikā neaiztiks stūri. Kā viņiem tas izdodies un vai tik ekstrēmā situācijā iespējams saglabāt meistarību, tiek noskaidrots šajā raidījuma sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!