"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Šoreiz tajā pirmo reizi pasaules vēsturē džimhānas (gymkhana) sacensības, kurās ar populāro ačgārno žiguli un drifta BMW startēs Reinis Nitišs un Kristians Burkovs. Tāpat "Ātruma ciltī" būs "BMW X4 M40i" modeļa tests kopā ar Artūru Virbuli.

Pauls Timrots šajā raidījuma sērijā izaicinājis autosporta meistarus Reini Nitišu un Kristianu Burkovu pasaules vēsturē unikālai sacīkstei – džimhānas braucienam ar ačgārno žiguli un Kristiāna drifta BMW. Abiem sportistiem ir džimhānas sacensību pieredze, tāpēc ideja ir skaidra, bet vai to iespējams paveikt, apgriežot smadzenes otrādi un uzrādot čempionu cienīgu rezultātu, var noskatīties raidījumā.

Tāpat "Ātruma cilts" turpina automašīnu testus kopā ar auto ekspertu Artūru Virbuli. Šoreiz viņš izmēģinās "BMW X6" "mazo brāli" – 360 zirgspēku "BMW X4 M40i". Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 200 000 šī auto eksemplāri un ir skaidrs, ka ražotājam drosmīgais solis atmaksājies. Lai izmēģinātu, uz ko šis modelis ir spējīgs, Artūrs dodas izbraucienā pa Tukuma skaistākajiem ceļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!