"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs Paula Timrota debija Ziemas kausā, kā arī turpinās moto piedzīvojumu stāsts pa "Trans Euro Trail" (TET) takām kopā ar mūziķi Egīlu Šēferu.

Pauls Timrots ne reizi vēl nav piedalījies Ziemas kausa sacensībās, tāpēc pienācis laiks to labot. Aizņēmies 300 zirgspēku "Subaru" no "333" trases, viņš šajā raidījuma sērijā izmēģinās savu varēšanu. Pirms starta Pauls arī apseko konkurenci un konsultējas ar pieredzējušiem braucējiem, lai saprastu, kā labāk sagatavoties un kādas auto funkcijas var palīdzēt parādīt labāko sniegumu. Kādi ir "Ātruma cilts" vadītāja rezultāti un secinājumi, tiek noskaidrots jaunajā raidījuma sērijā.

Turpinot iepriekšējā raidījumā uzsākto stāstu par moto piedzīvojumiem TET takās, šoreiz Pauls Timrots uz sarunu aicinājis klarnetistu un Latvijas mūzikas informācijas centra vadītāju Egīlu Šēferu, kurš brīvajā laikā pieder motobraucēju saimei.

Pauls sarunā ar Egīlu noskaidro, ka klarnete ir mūzikas instruments, ko lieliski var savienot ar motobraukšanu, piemēram, koncerts Liepājā ir lieliska iespēja doties ceļā pa TET taku. Mūziķis moto pasauli atklājis pirms trīs gadiem, tāpēc lielākie piedzīvojumi vēl ir priekšā, bet līdz šim uzkrāta pieredze ar enduro moci Norvēģijas TET takās un pieveikts brauciens no Anglijas līdz pat Barselonai Spānijā. Un Egīls zina teikt, ka arī Latvijā ir daudz neatklātu vietu, kurp doties prom no civilizācijas un ikdienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!