Vitālijs Petrovs ir ceļā uz to, lai saglabātu savu vietu "Caterham" komandas sastāvā, tomēr oficiālais paziņojums tiks izplatīts tikai tad, kad tiks nomaksāta visa pilota sponsoru nauda.

Lai gan "Caterham" komanda jau pagājušā nedēļā plānoja paziņot Šarla Pika komandas biedra vārdu uz 2013.gada sezonu, ziņas izpalika. Somu prese tagad ziņo, ka viena no mazākajām F1 komandām joprojām apsvēra 'citas iespējas', tomēr tagad lēmums esot pieņemts.

"Turun Sanomat" ziņo, ka "Caterham" otra pilota vieta tiks uzticēta Vitālijam Petrovam, kurš pēdējā posmā Brazīlijā nodrošināja komandai 10.vietu konstruktoru kausa kopvērtējumā un tādejādi atnesa vienība papildus vismaz 10 miljonus Eiro. Tomēr krievu pilota oficiāla apstiprināšana nenotiks, kamēr visa viņa sponsoru nauda nav ieskaitīta komandas kontā.

Tāpat avīze raksta, ka, lai arī divi brazīlieši Bruno Senna un GP2 vicečempions Luiss Racija piedāvāja komandai dāsnu sponsoru atbalstu no savas dzimtenes, tomēr viņu kanditatūras esot izsvītrotas. Par iemeslu tam tiek minēts fakts, ka nevienam no šiem pilotiem nav vajadzīgās pieredzes, lai vadītu komandu, jo tās sastāvā jau ir viens jauns pilots Šarla Pika personā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!