Foto: EPA/Scanpix/LETA

"Williams" F-1 komandas vadība nav gaidījusi tik vājus rezultātus 2018. gada sezonā, atzinusi komandas vadītāja vietniece Klēra Viljamsa.

"Williams" komanda šosezon Konstruktoru kausa izcīņā ieguvusi tikai septiņus punktus — četrus par Lensa Strolla astoto vietu Azerbaidžānas "Grand Prix" un trīs Itālijas "Grand Prix", kad TOP10 iekļuva abi komandas piloti, Strolls un Sergejs Sirotkins, kas izcīnīja attiecīgi 9. un 10. vietu.

"Tas bija liels šoks," čempionāta oficiālajā mājas lapā citēta Klēra Viljamsa. "Gaidīju, ka mūsu sniegums būt ievērojami labāks. Manuprāt, visi to gaidīja, ieskaitot mūsu daudzos atbalstītājus visā pasaulē. Domājām, ka mums būs daudz ātrāka mašīna, taču uzreiz bija skaidrs, ka tā nav. Nevarēju noticēt, ka "Williams" ir tik vāji un nolaidīsies līdz dibenam. Nu jau ar nepacietību gaidu, kad šī sezona beigsies."

"Mums ir daudz problēmu, mēs tās apspriežam, bet netaisāmies netīro veļu "mazgāt" publiski," leģendārā Frenka Viljamsa meita. "Es pat lepojos ar to, ka komanda "neuzsprāga". Mēs varējām "norauties", visus atlaist, sastrīdēties, bet tas nenotika. Mēs visu pārrunājam, apspriežam, izvērtējam."

"Williams" F- 1 komandas kanādiešu pilots Lenss Strolls gan nokritizējis savu darba vietu. "Visu sezonu velkamies peletona astē. Mašīna nav uzlabota kopš Austrālijas. Pat "Sauber" uz mūsu fona spēruši vairākus soļus uz priekšu," kanādiešu piloti citē portāls "F1 Today". "Šis bija izdzīvošanas gads. Mēs nevis cīnījāmies katrā sacīkstē, bet izdzīvojām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!