Latvijas rallijkrosa pilota Jāņa Baumaņa nu jau bijušo komandu "MJP Racing Team Austria" gaidāmajā pasaules rallijkrosa čempionātā ("World RX") līdzās vācietim, DTM čempionam Timo Šaideram pārstāvēs zviedrs Kevins Eriksons, paziņojusi komanda.

Aizvadītajā sezonā Eriksons pārstāvēja "Olsbergs MSE" komandu un uzvarēja pasaules čempionāta priekšpēdējā posmā Vācijā, Bukstehudes trasē. "World RX" kopvērtējumā viņš palika 11. vietā, vienu pozīciju zemāk par Baumani.

"Kevins Eriksons ir perfekts pārinieks Timo Šaideram mūsu komandā," izteicies "MJP Racing Team Austria" īpašnieks Makss Puhers. "2017. gadā mums būs viens no spēcīgākajiem pilotu pāriem, apvienojot DTM pieredzi un "World RX" dinamiku. Lai gan es ļoti gribēju redzēt [bijušo F-1 pilotu] Aleksu Vurcu kā Timo komandas biedru, diemžēl viņš nevarēja mums pievienoties uz pilnu sezonu. Tomēr mums izdevies sasniegt mērķi, piesaistot gan augstāka līmeņa braucējus, gan mašīnu."

"Ļoti priecājos par iespēju pievienoties "MJP Racing Team Austria" komandai un piedalīties 2017. gada pasaules rallijkrosa čempionātā," saka 20 gadus vecais zviedru braucējs. "Fantastiski, ka braukšu kopā ar Timo Šaideru. Redzēju, ko viņš dara ar jauno "Ford Fiesra RXS" - būs lieliski braukt ar šo mašīnu. paldies komandai un maniem sponsoriem par šo iespēju."

2017. gada "World RX" sezonā "MJP Racing Team Austria" izmantos "Ford Fiesta RXS" mašīnas.

Kā zināms, 2016. gadā Austrijas komandu pārstāvēja latvietis Jānis Baumanis, kura labākais rezultāts aizvadītajā sezonā bija ceturtā vieta Spānijas posmā. Savukārt Timo Šaiders pērn sezonas nogalē "Muennich All-Ink.com" aizstāja citu Latvijas pilotu Reini Nitišu, kurš pārtrauca sadarbību ar šo komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!