Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Šoreiz "ZeKurbulis" veltīts čempioniem – studijā viesosies motokrosa zvaigzne, pasaules čempions MX2 klasē Pauls Jonass un Jānis Kuzmins, trīskārtējas pasaules čempions un Ginesa rekorda īpašnieks skeitbordā.

"ZeKurbulis" viesis Pauls Jonass pastāstīs, kā nosvinēja pasaules čempiona titulu un leģendāro uzvaru kopā ar "Red Bull KTM Factory Racing" komandas biedriem. Atbilstoši tradīcijai, svinību laikā kopīgiem spēkiem tiek nokauts uzvaru izcīnījušās KTM motocikla motors. Bet satraukumam nav pamata – Pauls jau ir sācis nākamās sezonas motocikla testu un ir apmierināts ar pirmajiem rezultātiem. Kāda ir sajūta, kad mājās pēc uzvaras sagaida ar pūtēju orķestri, un vai nākamā būs Paula pēdējā sezona MX2 klasē, to sportists pastāstīs "ZeKurbulis" vadītājam Paulam Timrotam un skatītājiem.

Savukārt Jāņa Kuzmina, Latvijas skeitborda leģendas uzstādītais Ginesa rekords joprojām ir nepārsēts. Kā iespējams 160 metru trasi ar 100 konusiem izbraukt 19,41 sekundē? Kāda loma ir tehnikai, skeitborda regulēšanai, trajektorijām un asfalta veidiem? To Pauls Timrots noskaidros no paša rekordista.

Bet Artūrs Virbulis šonedēļ ar kolēģiem pārrunās svarīgu rallija jautājumu – kādēļ FIA prezidents Žans Tods viesojās Latvijā. Vai Latvijai pēc pieciem gadiem vajag rīkot Pasaules rallija čempionāta posmu (WRC)? Varbūt, ka tas ir veids, kā beidzot apsteigt Igaunijas kaimiņus.

Gatavojot auto industrijas jaunumus, Ilmāra Līkuma uzmanību šonedēļ piesaistījis jaunais "Volvo XC40" krosovers un "Care by Volvo" programma, kas, iespējams, ir auto līzinga nākotne. Tāpat arī Ilmārs apskatīs "Ford" patentu autopilotam un angļu plānu ražot "Road Rover" auto.

"ZeKurbulis" un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē "LMT Straume", "LMT Mājas viedtelevīzijā" un internetā Straume.lmt.lv/zekurbulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!