DELFI sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina ceturtdien, 9. martā noskatīties jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījumu "ZeKurbulis". Raidījumā viesosies minikāru braucējs Kārlis Pavlovičs, autosprinta braucējs un sacīkšu organizētājs Voldemārs Kalve un Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) komisārs Reinis Pozņaks.

Šovakar raidījuma "Zekurbulis" vadītājs Pauls Timrots tiksies ar Kārli Pavloviču, vienīgo minikāru pasaules čempionu no Latvijas, kurš skatītājus iepazīstinās ar auto bez motora – minikāru. Savukārt autosprinta braucējs Voldemārs Kalve skaidros, vai ielas automašīnas var piedalīties autosporta sacīkstēs.

Tāpat šī vakara raidījumā tiks apspriests sociālajos tīklos izskanējušais konflikts starp autosportistu Rolandu Jaunzemu un Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) Rallija komisiju. Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) komisārs Reinis Pozņaks diskutēs ar Paulu Timrotu, kā sociālo tīklu laikmetā veiksmīgāk risināt šādas domstarpības.

Par auto tēmu šovakar runās arī žurnālists Ilmārs Līkums, kurš pievērsīsies ziņai, ka franču uzņēmums "PSA Group" vienojies ar "General Motors" par "Opel" un "Vauxhall" iegādi, un iepazīstinās skatītājus ar "Eiropas Gada Auto 2017" balvas ieguvēju – jauno apvidus auto "Peugeot 3008".

Raidījums "ZeKurbulis" un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā:http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Autosporta fani aicināti izteikt savas domas, piedaloties Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!