Foto: Publicitātes foto

2019. gada pavasarī auto nomas uzņēmums "Sixt" saņēmis jaunus un jaudīgus BMW spēkratus, nomas auto klāstu papildinot ar pilnīgi jaunajiem BMW 3. sērijas modeļiem un jaunās paaudzes BMW X5 pilnpiedziņas mašīnām. Jaunās automašīnas piegādā BMW "Inchcape Motors Latvia" grupa.

"Šī ir īpaša sadarbība ar auto nomas kompāniju "Sixt", jo pirmo reizi Baltijā tiek piedāvāti nomai pilnīgi jaunie BMW 3.sērijas automobiļi, kas Latvijas tirgū oficiāli ir pieejami no šī gada marta un X5 modeļi, kas Latvijā oficiāli tika prezentēti tikai 2018. gada novembrī," tā "Inchcape Motors Latvia" BMW grupas vadītāja Kristīne Nesaule.

"Sixt" un BMW partnerība ir zināma visā pasaulē. Sadarbība sākās pirms vairākiem gadu desmitiem Bavārijā, Vācijā, kas ir arī abu uzņēmumu mītnes zeme. Tagad tā ir attīstījusies visā pasaulē, arī Latvijā. Abus uzņēmumus vieno inovācijas, kas virza pasauli; serviss, kas pārsteidz pat visprasīgākos klientus, un izcilība pat vissmalkākajās detaļās," stāsta "Sixt" vadītājs Baltijas valstīs Arnis Jaudzems.

"Sixt Latvija" savu darbību uzsāka 2010. gadā un ir vadošais mobilitātes pakalpojuma sniedzējs Eiropā un Latvijā, kas piedāvā plašu BMW automašīnu klāstu. Sixt ir pirmā autonoma Baltijā, kas saviem klientiem piedāvās nomāt BMW 3.sērijas un X5 modeļus.

BMW "Inchcape Motors Latvia", sadarbībā ar auto nomas kompāniju "Sixt", servisa klientiem piedāvā īpašu atlaižu programmu - nemainīgi zema fiksēta cena un piegāde klientam vēlamā vietā un laikā bez maksas.

Pavisam nesen "Sixt" prezentēja pilnīgi jaunu mobilo lietotni, kas ļauj nomāt auto, dalīties ar to un izmantot šofera pakalpojumus vairāk nekā 250 pasaules pilsētās. Rīgā BMW automašīnas pagaidām iespējams nomāt un pasūtīt ar šoferi. Automašīnas joprojām ērti un vienkārši iespējams Sixt auto nomas mājas lapā www.sixt.lv

Par "Sixt"

"Sixt" ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd "Sixt" ir pieejams vairāk nekā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. "Sixt" sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par "Sixt Latvija"

"Sixt Latvija" savu darbību uzsāka 2010. gadā, kad autoparku vadības uzņēmums "Transporent" kļuva par "Sixt Rent a Car" un "Sixt Leasing" franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk kā desmit gadus uzņēmums sniedz auto nomas un auto līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu, kopā apkalpojot vairāk nekā 5500 automašīnu. Savukārt, īstermiņa auto nomā pieejamas vairāk, kā 500 BMW, Audi, Mercedes Benz, Jaguar, VW, Toyota, Nissan un citu pasaules vadošo ražotāju automašīnas. Baltijā ir pieejami "Sixt" auto nomas biroji Rīgā, Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī, Tallinā, Tartu, Viļņā, Kauņā, Palangā un Klaipēdā, kā arī šo pilsētu lidostās. Rīgā un Jūrmalā pieejams arī "Sixt" velo nomas tīkls ar vairāk nekā 250 velosipēdiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!