Foto: Publicitātes foto
Purvciemā (Rīgā), Gunāra Astras ielā 7B tika atklāta ilgi gaidītā bezkontakta pašapkalpošanās automazgātava. Automazgātava strādā 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

''Ehrle CarWash'' bezkontakta pašapkalpošanās automazgātava ir ātrā, ērtā, efektīvā, drošā automašīnas lakas un krāsas pārklājumam un par pieejamu cenu.

Četras secīgas programmas ir nepieciešamas, lai rūpīgi nomazgātu automašīnu un panāktu vislabāko efektu. Nepieciešamības gadījumā klients var izvēlēties un mainīt programmas pēc saviem ieskatiem. Plašāku informāciju par programmām un citu noderīgu informāciju, Jūs atradīsiet mūsu mājas lapā www.smartwash.lv                                 

Cenrādis mazgāšanai ir vienkāršs: € 0,50 = 1 min. Šajā laikā Jūs varat mazgāt ar jebkurām programmām un jebkurā brīdī pārslēgties uz citu programmu. Prakse rāda, ka vieglās mašīnas mazgāšanas vidējā cena ir 2-4 eiro.

Papildus tiek piedāvāts augstas kvalitātes turbo pašapkalpošanās putekļusūcējs. Cenrādis putekļusūcējam: € 0,50 = 3 min.

*Automāts pieņem € 0,5, € 1 un € 2 monētas. Papīra naudu iespējams samanīt uz vietas naudas maiņas aparātā.

Inovatīvā tehnoloģija un augstas kvalitātes mazgāšanas līdzekļu izmantošana - tie ir iemesli, kuriem pateicoties, bezkontakta pašapkalpošanās automazgātava ļauj panākt lielisku rezultātu, neradot skrāpējumu un citu iespējamu kaitējumu risku, kas saistīts ar birstu izmantošanu.

Noderīgi zināt:

  • Mašīna ir jāaplej virzienā no lejas uz augšu, jo tad putas/ūdens nekritīs nost no virsbūves un tiks panākts optimālais mazgāšanas efekts.
  • Pēc skalošanas ar demineralizētu ūdeni (programma nr. 4) nav nepieciešams slaucīt automašīnas virsmu. Izžuvušās virsmas paliek bez traipiem un ūdens notecējumiem.

Veiksmīgu lietošanu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!