Foto: Publicitātes foto
Rīga, 2017. gada 07. martā. FIA pasaules rallijkrosa čempionāts, kuru pārstāv Monster Energy, ir parakstījis līgumu ar pasaulē vadošo tīrīšanas tehnoloģiju piegādātāju Kärcher. Uz gadu slēgtās vienošanās ietvaros Kärcher nodrošinās mazgāšanas staciju FIA pasaules rallijkrosa čempionāta visos 12 posmos.

Kärcher izpilddirektors Harmuts Dženers (Hartmut Jenner) paskaidroja: "Rallijkrosa pasaule ir aizraujošas konkurences un tehnoloģiju piekritējiem piepildīta, un ar Kärcher tīrīšanas risinājumiem mēs nodrošināsim nevainojami tīrus auto. Esmu ļoti gandarīts, ka mēs varam veicināt panākumus izcilos sacensību posmos."

IMG pasaules rallijkrosa izpilddirektors Pauls Belamijs (Paul Bellamy) piebilda: "Kärcher ir inovatīvs uzņēmums, kas ir pieredzējis milzīgu ekonomisko izaugsmi pēdējo gadu laikā. Mēs esam patīkami satraukti par šo jauno sadarbību un vēlamies redzēt Kärcher zīmolu pārstāvētu Pasaules rallijkrosā visā 2017. gada sezonā."

FIA pasaules rallijkrosa čempionāts ir ātras, dinamiskas un viegli pārskatāmas autosporta sacensības uz jaukta seguma. Kärcher būs redzams visos 12 pasaules rallijkrosa čempionāta posmos, sākot ar sezonas atklāšanu Barselonā no 31. marta līdz 2. aprīlim. Savukārt Latvijā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, čempionāta norise plānota 16. un 17. septembrī. Dalībniekiem arī Latvijā būs pieejama Kärcher mazgāšanas stacija. Jau ziņots, ka līdz ar augstākās raudzes braucējiem čempionātā piedalīsies arī latvieši Reinis Nitišs un Jānis Baumanis.

Kärcher jau iepriekš ir atbalstījis autosportu, tai skaitā populāro un pasaulē plaši pazīstamo Dakāras ralliju, jau sešus gadus nodrošinot dalībniekiem viegli pieejamas jaunākās automašīnu mazgāšanas tehnoloģijas. Pagājušajā gadā pēc Kärcher mazgāšanas stacijas Dakārā bija īpaši liels pieprasījums – sacensību gaitā tika nomazgāti vairāk nekā 1500 transportlīdzekļi.

Ģimenes īpašumā esošais uzņēmums Kärcher ir pasaulē vadošais efektīvu, resursus taupošu tīrīšanas sistēmu piegādātājs. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 11 800 cilvēku 100 dažādos uzņēmumos 65 pasaules valstīs, savukārt vairāk nekā 50 000 servisa centri nodrošinapastāvīgas un visaptverošas piegādes klientiem. 2016. gadā Kärcher sasniedza līdz šim lielākoapgrozījumu kompānijas vēsturē 2,33 miljardu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!