Daudziem auto īpašniekiem Latvijā atbilde uz jautājumu – izvēlēties oficiālo vai neoficiālo servisa pakalpojumu sniedzēju šķiet pašsaprotama. Ja esmu iegādājies jaunu auto salonā, ikvienu auto apkopi vai garantijas servisu veikšu šī salona servisā, lai izmantotu garantijas remonta bonusus un ietaupītu naudu. Ja esmu iegādājies lietotu auto vai mana auto garantija beigusies, lētāk būs izvēlēties neoficiālo auto servisu un bieži arī neoriģinālās auto rezerves daļas, jo tas man izmaksās krietni lētāk. Kā izrādās – abas minētās izvēles nemaz nav tik viennozīmīgas – garantijas remontu iespējams veikt pie jebkura autorizēta servisa pakalpojumu sniedzēja Latvijā, bet neoficiāla servisa izvēle arī pēcgarantijas periodā var dārgi maksāt.

Ja esat eksperts sarežģītajā auto tehniskajā uzbūvē, kā arī jums ir pietiekami daudz brīva laika, lai kontrolētu sava auto remonta laikā notiekošo, jūs noteikti varat izvēlēties neoficiāla servisa pakalpojumus. Tas var būt acīmredzams naudas līdzekļu ietaupījums, bet arī tikpat acīmredzama jūsu paša atbildība par veiktā remonta un bieži neoriģinālo rezerves daļu kvalitāti. Diemžēl gadījumi, kad skopais maksā divreiz attiecībā tieši uz automobiļu remontu dzirdēti ārkārtīgi bieži, tādēļ, ja tomēr neesat tik drošs par savām tehniskajām zināšanām, kas ļautu objektīvi novērtēt veiktā remonta kvalitāti, labāk uzticēt savu automobili speciālistiem un oficiālajiem servisa centriem, kas sniegs garantiju ikvienam paveiktajam darbam.

Garantijas remonts - pie jebkura autorizēta servisa pakalpojumu sniedzēja Latvijā!

Kādēļ izvēlēties oficiālo auto servisa pakalpojumu sniedzēju? Serviss, kas ir autorizēts ražotāja servisa pakalpojumu sniedzējs, vienmēr būs aprīkots ar visu nepieciešamo konkrētās auto markas apkalpošanai un remontam. To regulāri un rūpīgi pārbauda tikai oficiālie auto ražotāja pārstāvji. Pat par mazāko aprīkojuma vai personāla kvalitātes prasību neatbilstību auto serviss var zaudēt oficiālā pakalpojumu sniedzēja statusu.

BMW auto izceļas ar tehnoloģiju inovācijām, efektivitāti un kvalitāti. Auto koncerns BMW AG ļoti rūpējas par to, lai BMW auto īpašnieki visā pasaulē varētu saņemt garantētu auto apkopes un remonta kvalitāti autorizētajos BMW servisos. Neatkarīgi no tā kur un kad iegādāts jūsu BMW, gan garantijas, gan pēcgarantijas servisa apkopes varat veikt jebkurā BMW oficiālajā servisā pēc savas izvēles. Tas nozīmē, ka vienā salonā iegādāta BMW tehnisko apkopi vai remontu veicot cita salona oficiālajā BMW servisā, auto garantija saglabājas! Atliek vien pārliecināties, ka konkrētais serviss ir autorizēts BMW servisa pakalpojumu sniedzējs Latvijā.

Ieguvumi, izvēloties oficiālo BMW servisu:

- oficiālajā servisā pieejama tieši BMW automobiļiem piemērotākā aparatūra remonta un diagnostikas veikšanai;

- visus darbus veic tikai augsti kvalificēti servisa darbinieki, kuri regulāri apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus un ir pieredzējuši darbā ar visdažādākajiem BMW modeļiem;

- tiek izmantotas tikai un vienīgi oriģinālās rezerves daļas, kas izstrādātas ņemot vērā katra auto modeļa specifiskās īpašības un pilnībā atbilst augstajiem BMW kvalitātes standartiem;

- oficiālajam servisa rūp gan sava, gan visa BMW AG koncerna reputācija, tādēļ tas nekad neatļausies veikt nekvalitatīvu apkalpošanu pat sīkumos.  

WESS Select - Latvijā lielākais oficiālais BMW servisa centrs

Jau kopš 2006. gada WESS Select darbojas kā autorizēts BMW Serviss Latvijā, ar tiesībām apkalpot arī pie citiem dīleriem iegādāta jauna BMW garantijas remontu. Uzņēmums WESS Select klientu ērtībām piedāvā plašu pakalpojumu spektru, tai skaitā mazlietotu BMW automobiļu tirdzniecību, Trade-in pakalpojumus, automobiļu kreditēšanas un līzinga pakalpojumus, papildaprīkojuma uzstādīšanu, BMW oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru tirdzniecību, kā arī automazgātavas un pulēšanas pakalpojumus. WESS Select apmeklētājiem tiek piedāvāta plaša bezmaksas autostāvvieta, bet autoservisa klientiem ierīkota ērta atpūtas zona, kā arī pieejams internets un bezmaksas Wi-Fi.

Kādēļ par savu oficiālo BMW servisa centru izvēlēties WESS Select?

- Latvijā lielākais BMW oficiālais servisa centrs, kas ir izbūvēts atbilstoši visiem BMW standartiem. WESS Select ir aprīkots ar vismodernākajām servisa un diagnostikas iekārtām, kas ļauj veikt arī sarežģītus remonta darbus jebkuram BMW automobilim gan garantijas, gan pēcgarantijas laikā.

- Pirmklasīgs serviss un izpildīto darbu kvalitātes garantija. WESS Select auto serviss spēj apkalpot līdz 50 automobiļiem dienā, kas ikvienam klientam garantē iespējami minimālu gaidīšanas laiku. Par visa veida garantijas un pēcgarantijas remonta kvalitāti rūpēsies visaugstākajām vācu koncerna BMW AG prasībām atbilstošs personāls.

- Auto remontam tiek izmantotas oriģinālās BMW rezerves daļas, kas tiek pasūtītas tieši no BMW rūpnīcas, tādējādi garantējot lielisku darbību visu lietošanas laiku. Vecākiem BMW modeļiem pēc klienta vēlmes iespējams pasūtīt arī kvalitatīvas neoriģinālās rezerves daļas.

- Iespēja iegādāties un uzstādīt jebkurus oriģinālos BMW aksesuārus, kas izstrādāti, lai nodrošinātu ne tikai pamata funkcionalitāti, bet arī perfekti saplūstu ar BMW kvalitāti, dizainu un stilu.

- BMW Lifestyle aksesuāri WESS Select salonā un interneta veikalā. Īstens BMW īpašnieks ir patiess zīmola vērtību un dizaina piekritējs, tādēļ WESS Select klientiem piedāvā arī īpašos BMW Lifestyle dzīves stila kolekcijas aksesuārus.

Oficiālais BMW serviss WESS Select apkalpo visu vecumu automobiļus un piedāvā visdažādākās atlaižu programmas gan garantijas automobiļiem "BMW 0+", kā arī pēcgarantijas "BMW 2+" un "BMW 5+". Īsts BMW nenoveco un ir pelnījis pienācīgu servisu jebkurā vecumā.

Tāpat oficiālais BMW serviss WESS Select klientiem regulāri piedāvā dažādas akcijas ar izdevīgiem piedāvājumiem konkrētu darbu veikšanai, auto diagnostikai vai preču iegādei. Marta aktuālā akcija "Automobiļa ritošās daļas pārbaude tikai 5,99 EUR" - tā ir lieliska iespēja par iepazīšanās cenu pārbaudīt sava BMW gatavību vasaras sezonai un arī novērtēt oficiālā servisa apkalpošanas kvalitāti.

Lielākais oficiālais serviss WESS Select - Jūsu komforts un mūsu atbildība par rezultātu!

Vairāk informācijas WESS Select mājas lapā www.wess-select.lv

Vienīgais oficiālais BMW serviss Pārdaugavā:

WESS Select, K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupe (Jūrmalas šosejas sākums, netālu no t/c "Spice")

Tālr.: 6 7004 700 (informācijai), 6 7004 710 (servisa speciālisti)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!