Foto: Renārs Koris
Komfortabls, uzticams un stilīgs – tas ir jaunās paaudzes apvidnieks Mitsubishi Outlander. Piemērots gan ikdienas steigai pilsētā, gan dodoties brīvdienu izbraucienos kopā ar ģimeni. Automobilis, kas ir tikpat izturīgs kā Pajero un ir spēcīgākais pilnpiedziņas automobilis savā klasē.

16 gadu laikā Mitsubishi Outlander ir piedzīvojis manāmas pārmaiņas, kas ietekmējušas ne tikai automašīnas vizuālo izskatu, bet arī jaudas un veiktspējas parametrus. Outlander šo gadu laikā kļuvis vēl uzticamāks, praktiskāks un modernāks. Aktieris Intars Rešetins atzīst, ka ar Outlander braukt ir patiesa bauda. Jāuzsver, ka Outlander redzams populārajā latviešu seriālā "Šķiršanās formula", kur galveno lomu spēlē Intars, tā izbaudot vairākus priekpilnus brīžus arī darbā. "Praktiska apvidus automašīna ar ko ne tikai pilsētā, bet arī pa izdangātiem lauku ceļiem var kārtīgi ieskrieties. Man patīk tās ietilpīgums un dinamiskā gaita. Ko, lai saka, prestižs autiņš, kas ne reizi nepievīla, un mierīgs braucējs es neesmu", Intars izsakās pārliecināti. Aktieris atklāj, ka ar Outlander izbraucis ne tikai Rīgas šaurās ielas, bet arī uz copi laukos braucis. Ja brīvdienās regulāri dodas ārpus pilsētas garākos izbraucienos, tad Outlander ir radīts šāda tipa izbraucieniem: "Krēsli mīksti, ērti, audiosistēma lieliska, var dziedāt līdzi pilnā balsī. Sieva savukārt novērtē atpakaļskata kameru". Ar Outlander ikviens braucējs būs pamanīts, kā arī jutīsies droši un komfortabli.

Kā uzsver pārliecināti Outlander īpašnieki, Outlander ir īsts ģimenes automobilis, kas pilnībā garantē japāņiem raksturīgo kvalitāti un augstos izstrādes standartus. Skandi Motors tirdzniecības vadītājs Mārtiņš Smiltens komentē: "Īpašnieku atsauksmes ir pozitīvas gan, piemēram, degvielas patēriņa ziņā, gan automašīnas uzturēšanas izmaksās. Ja veiktas regulāras apkopes, Outlander papildus ieguldījumus neprasa. Jāsaka, ka Outlander klienti, ja reiz izvēlas šo modeli, paliek uzticīgi ilgtermiņā".

Outlander būs pārliecinošs gan uz ātrgaitas šosejas, gan bezceļos, ko nodrošina jaudīgs dzinējs un izcila vadāmība. Ir iespēja izvēlēties gan 2.0 litru benzīna dzinēju, gan 2.2 litru dīzeļa dzinēju. Tāpat Outlander ir aprīkots ar dažādām drošības tehnoloģijām. Piemēram, Instyle Plus Safety aprīkojuma līmenis papildus piedāvā frontālās sadursmes novēršanas bremžu sistēmu (FCM) ar gājēju atpazīšanas funkciju, adaptīvo kruīza kontroles (ACC) un joslu šķērsošanas brīdinājuma sistēmu (LDW), kā arī automātiskās tālās gaismas. Vadītājam vairs nav nepieciešams gaismas pārslēgt manuāli, tādējādi braukšana kļuvusi vēl drošāka un ērtāka.

Kā jau īstam ģimenes automobilim, Outlander otrās un trešās rindas sēdekļus ir iespējams daudzveidīgi transformēt. Tas ļauj efektīvi izmantot salona telpu atkarībā no pasažieru skaita un bagāžas apjoma. Aizmugurējo sēdekļu rindu atzveltnes ir pilnībā nolokāmas, kas septiņvietīgu auto padara īpaši piemērotu lielas bagāžas pārvadāšanai. Sevišķi praktiskas ir automātiskās bagāžas nodalījuma durvis, kuras vadītājs var atvērt un aizvērt pat neizkāpjot no automobiļa, vienkārši nospiežot uz priekšējā paneļa novietoto slēdzi. Savukārt priekšējie LED lukturi piešķir automobilim īpašu eleganci. Outlander vidējais degvielas patēriņš ir no 5.3 līdz 6.4 l/100km, atkarībā no izvēlētā dzinēja.

Lai individualizētu savu automašīnu, pieejams arī plašs aksesuāru klāsts. Piemēram, izvēloties spoguļa uzlikas, durvju vējsargus un sānu sliekšņu uzlikas ar apgaismojumu, Outlander savu izskatu var spēcināt un kļūt par īpaši stilīgu konkurentu.

Ja skats ir virzīts vairāk hibrīdautomobiļu virzienā un vēlme ir izmēģināt elektriski lādējamu Mitsubishi hibrīdu, tad Mitsubishi Outlander PHEV ir tieši tas, ko meklēt. Šobrīd PHEV ir pārdotākais plug-in hibrīds visā Eiropā un tā pārdošanas apjomi joprojām tikai pieaug. Norvēģijā un Apvienotajā Karalistē PHEV izvirzās priekšgalā, kā pirktākais apvidus un pilnpiedziņas automobilis.

Par godu Mitsubishi automobiļu 100. gadadienai Outlander jubilejas sākumcena ir no 26 400 EUR. To izmēģināt un iegādāties iespējams pie oficiālā Mitsubishi Motors pārstāvja – Skandi Motors, Rīgā, Lielirbes ielā 32. Vairāk informācijas par Mitsubishi Outlander meklē un testa braucienu pieteikumu formu ērti aizpildīt Mitsubishi Motors Latvia mājaslapā: www.mitsubishi.lv.

Seko līdzi jubilejas akcijas piedāvājumiem: www.skandimotors.lv

Informācija par kompāniju:

Skandi Motors – oficiālais zīmolu Mitsubishi, Hyundai, Nissan un Ford (Liepājā) pārstāvis Latvijā. Skandi Motors ir vairāk nekā sešpadsmit gadus ilga pieredze automašīnu pārdošanā un apkalpošanā, pilna līzinga un apdrošināšanas pakalpojumu kompleksa nodrošināšanā, un tā ir pierādījusi, ka ir profesionāla un uz izaugsmi orientēta kompānija. Skandi Motors ir savi autocentri Rīgā un Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!