Foto: Publicitātes foto
Pirkt auto ir nopietns lēmums, līdzīgi, kā iegādājoties jaunu mājokli. Nav svarīgi, vai tas ir jauns, vai lietots, svarīgi, lai tā ir pārdomāta investīcija ilgam laika periodam.

2019. gadā Apvienotajā Karalistē tika iegādāti gandrīz astoņi miljoni lietotu auto – tas nozīmē, ka lietotu auto iegādājās aptuveni katrs 15. Apvienotās Karalistes iedzīvotājs. Ņemot vērā statistiku, ka katru gadu tiek iegādāts līdzīgs lietotu auto skaits, tad tehniskas problēmas nav retums.

Lai novērstu auto tehniskās problēmas, nereti nepietiek tikai ar obligāto tehnisko apskati. Tās galvenais uzdevums ir noteikt, vai auto konkrētajā brīdī ir drošs satiksmes dalībnieks. Tajā pašā laikā lietotam auto var būt gan problēmas elektronikā, gan mehāniska rakstura sarežģījumi, kas tuvākā vai tālākā nākotnē var prasīt diezgan lielas investīcijas to novēršanā.

Ja par piemēru ņem Apvienoto Karalisti, tad veicot VPN pārbaudi pārsvarā tiek noteikts, vai auto nav bijis zagts un vai tam nav apgrūtinājumu. Protams, tā ir svarīga informācija, taču šī pārbaude nesniegs sīkāku ieskatu par to, vai auto iegādes brīdī ir bīstams satiksmei.

Neatkarīga auto pārbaude

Primārais, kas pircējam ir nepieciešams, ir neatkarīgas auto vēstures tests, ko tagad arī Latvijā piedāvā CarEcamer.com. Klāvs Šimkus - CarExamer izveidotājs, kvalificēts auto mehāniķis un uzņēmējs ar vairāk kā 20 gadus pieredzi par CarExamer izsakās sekojoši:

"Pieprasījums pēc auto pārbaudes vēl pirms tā iegādes turpina augt. Ir vitāli svarīgi pirms lietota auto iegādāšanās veikt rūpīgu tā pārbaudi. Iegādājoties pavirši koptu auto, tas nākotnē radīs tikai liekas galvas sāpes, kā arī nevajadzīgus izdevumus, kurus būtu iespējams novērst. CarExamer nodrošina vairāk kā 200 dažādus uzskaites punktus par auto tehnisko stāvokli, kā arī norāda aptuvenos izdevumus, lai novērstu tās defektus, ja tādi būs atrodami. Pēc pārbaudes CarExamer arī sazinās ar pasūtītāju, lai izskaidrotu auto tehnisko stāvokli un atrastos defektus. Kvalificēti auto mehāniķi sniedz pasūtītājam informāciju par auto stāvokli, ņemot vērā tā nobraukumu, kļūmes elektronikā, kā arī potenciālos defektus, kas var rasties nākotnē un, kam būtu jāpievērš īpaša uzmanība. Visbeidzot, tiek piedāvāta rekomendācija par to, vai auto ir vērts iegādāties," saka "CarExamer" izveidotājs Klāvs Šimkus, kvalificēts auto mehāniķis un uzņēmējs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi.

Jūsu auto būs drošās rokās. "CarExamer" speciālistiem ir vismaz piecu gadu pieredze lietotu auto tirgū – gan autoservisos, gan arī attālinātā palīdzībā, ja radusies kāda problēma uz ceļa.

Ietaupiet savu laiku un naudu! "CarExamer" strādā 7 dienas nedēļā, 14 stundas dienā, lai nodrošinātu jums drošu braukšanu!

Ja esi mehāniķis vai auto serviss piesakies šeit https://carexamer.com/join-us

CarExamer drīzumā gaidāms arī Baltijas valstīs.

Sīkāk uzzini CarExamer.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!