Foto: Publicitātes foto
Uzņēmuma automašīna ir ne vien transporta līdzeklis, bet vienlaicīgi arī vizītkarte, kas sniedz priekšstatu kā par uzņēmumu, tā arī par tā piedāvātajiem pakalpojumiem.

Situācijās, kad ir nepieciešamība pēc jauna auto, paplašinoties uzņēmējdarbībai vai esošajam auto novecojot, uzņēmumam ir jāizvērtē vairākas alternatīvas – iegādāties jaunu vai lietotu automašīnu; investēt pašu kapitālu vai izmantot auto līzinga pakalpojumus.

Arvien vairāk uzņēmumu izvēlas auto līzinga piedāvātos pakalpojumus, Nonākot šīs izvēles priekšā, gandrīz vienmēr rodas jautājums – kā izvēlēties piemērotāko auto līzingu? Kas ir tie faktori, kurus jāņem vērā? Ko es, kā klients, saņemšu pretī? Ideālajā gadījumā, tā būs uzņēmuma ilggadēja pieredze, profesionāla un pozitīva attieksme, labs serviss un pats galvenais – drošs un kvalitatīvs transporta līdzeklis, par kura izmantošanu samaksāta atbilstoša, reālajai tirgus situācijai atbilstoša samaksa.

Izvēloties automašīnu finansēšanai līzinga pakalpojumus, klientam ir iespēja izvēlēties sev atbilstošāko – finanšu, operatīvo vai pilna servisa auto līzingu jeb ilgtermiņa auto nomu.

Arvien vairāk uzņēmumu priekšroku dod pilna servisa auto līzingam, kas ļauj ne vien ietaupīt finanšu līdzekļus un laiku, bet arī koncentrēties uz uzņēmuma pamatdarbību un klientu apkalpošanu.

Būtiskākās pilna servisa līzinga priekšrocības:

  • fiksēti ikmēneša maksājumi, kas ļauj plānot uzņēmuma finanšu plūsmu – visi auto uzturēšanas izdevumi iekļauti nomas maksā un vienā rēķinā;
  • garantētas ērtības un serviss – visus ar auto saistītos jautājumus nodrošina Sixt Leasing;
  • auto netiek iekļauts uzņēmuma bilancē, jo automobilis tiek nevis pirkts, bet nomāts;
  • iespēja saņemt vairumpircēja atlaides pat, ja lietošanā ir tikai 1 automašīna;
  • atvieglota grāmatvedība – saņemat vienu rēķinu mēnesī par visiem pakalpojumiem
  • viens diennakts bezmaksas tālrunis visu jautājumu atrisināšanai.

Gadījumā, ja operatīvā līzinga termiņa beigās klientam ir vēlme turpināt automašīnas lietošanu, ir iespēja to izpirkt (norādīt pircēju) par atlikušo vērtību, kas ir zināma jau slēdzot līgumu, vai atdot līzinga devējam un izvēlēties jaunu automašīnu.

Kas ir Sixt Leasing?

Sixt Leasing ir starptautisks auto līzinga pakalpojuma sniedzējs, kura saknes meklējamas rūpīgo auto ražotāju – vāciešu dzimtenē - Bavārijā un kura atzari stiepjas daudzviet Eiropā jau vairākus desmitus gadu, klientiem piedāvā auto nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumus. Tā kā uzņēmums var lepoties ar plaši izveidotu franšīzes tīklu, tas spēj nodrošināt mobilitātes pakalpojumus vairāk kā 40 pasaules valstīs. Pie tam Sixt Leasing piedāvājums ir pielāgots kā lieliem, tā vidējiem un maziem uzņēmumiem – pilna servisa auto līzinga pakalpojumi pieejami gan Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkiem, gan arī uzņēmumiem ar salīdzinoši nelielu automašīnu skaitu.

Sixt Leasing apkalpošanā Baltijā ir vairāk nekā 4000 automašīnu, un tas ir neatkarīgs no auto ražotājiem, dīleriem un bankām. Baltijā Sixt Leasing pakalpojumus sniedz jau no 2003. gada. Uzņēmums ir vadošais autoparku vadības, pilna servisa auto līzinga jeb ilgtermiņa auto nomas uzņēmums Baltijā, kā arī vadošais auto nomas pakalpojumu sniedzējs Latvijā.

Pirms aizņemies, izvērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!