Foto: Publicitātes foto
Jauna transportlīdzekļa iegāde vienmēr bijis kutelīgs jautājums gan pieredzējušiem, gan arī pavisam nezinošiem auto transporta pārstāvjiem. Sludinājumu portālos ik dienas tiek publicēti simtiem jaunu sludinājumu ar piedāvājumiem iegādāties izcilu automašīnu tavai nākotnei – ar mazu nobraukumu, nesista, nekrāsota, perfektā stāvoklī, ar vienu īpašnieku. Bet kāda situācija ir realitātē? Mazlietotu un lietotu automašīnu tirgotājs "418.lv" dalās ieteikumos par transporta iegādi, kā arī atklāj sava uzņēmuma politiku.

"418.lv" ir uzņēmums, kurš Latvijas tirgū strādā vairāk nekā 10 gadus un ikdienā nodarbojas ar mazlietotu un lietotu automašīnu tirdzniecību, piedāvājot arī līzinga iespējas katram klientam individuāli ar izdevīgākajiem nosacījumiem.

"418.lv" īpašnieks Edgars Spridzāns stāsta, ka topošais pircējs, kurš jebkuru automašīnu spētu izjaukt un salikt kopā bez instrukcijas, pratīs jau pēc sludinājuma apraksta un fotoattēliem atšķirt potenciāli labu automašīnu no tā saucamā Frankenšteina auto, kurš tiek sagatavots pārdošanai, aizmālējot acīs krītošas detaļas ar lētu risinājumu, tādējādi neatrisinot trūkumu, bet gan noveļot uz jauno īpašnieku. Bet topošajam pircējam bez tehniskām zināšanām auto iegāde kļūst par laimes spēli. Kā laimes spēli pārvērst par apzinātu, nosvērtu un apdomātu izvēli?

"418.lv" īsumā sniedz viegli pārskatāmu un saprotamu instrukciju, kā neiegrābties automašīnas pirkumā, netērēt savu laiku lieki un ieekonomēt naudas līdzekļus:

  1. Jau caurskatot sludinājuma portālos piedāvātos variantus, jāizvērtē sludinājuma komunikācija – kādā transporta esošais īpašnieks prezentē savu preci, jo, neieguldot nepietiekami daudz laika un patiesuma sava sludinājuma publicēšanā, pastāv liela iespēja, ka sastapsieties ar nepatīkamiem pārsteigumiem automašīnas apskates brīdī.
  2. Pirms apskatīt izvēlēto automašīnu noteikti jāpārbauda tās vēsture. Ir pavisam vienkārši veidi, kā to izdarīt. Automašīnas vēsturi viegli un pārskatāmi var apskatīt "e.csdd.lv", bet auto avārijas vēsture apskatāma portālā "LTAB.LV" un mobilajā aplikācijā.
  3. "418.lv" uzsver, ka ar automašīnu jāizbrauc garāks ceļa posms, lai pārliecinātos par mašīnas tehnisko stāvokli.
  4. Noteikti jāaizved vēlamā automašīna uz neatkarīgu vai sev pazīstamu autoservisu, kur servisa darbinieki, novērtējot automašīnas stāvokli gan tehniski, gan arī elektroniski, pastāstīs par automašīnas patieso stāvokļi.
  5. Vienmēr lūdziet padomus saviem draugiem vai paziņām, kuri automašīnās saprot vairāk par jums, jo viens prāts ir labi, bet divi ir izcili.

"418.lv" atbalsta cilvēkus, kuriem automašīna ir vairāk nekā pārvietošanās līdzeklis. Uzņēmums ir gandarīts palīdzēt un atbalstīt auto pasaules entuziasma piepildītus cilvēkus, kam interesē dzīves sasniegumi un attīstība. Uzņēmuma īpašnieks Edgars Spridzāns pats ir Latvijas jauno sportistu atbalstītājs un auto eksperts, tādēļ "418.lv" aktīvi atbalsta un īpašu uzmanību velta jaunajiem un ambiciozajiem auto drifta sportistiem Egīlam Liepniekam un Stevensenam Muičeniekam, F1 boksa kluba "Golden Glory Team" trenerim un tiesnesim Rolandu Mikalauskas, kā arī foto orientēšanās pasākuma "Time Run" vadītājam Egīlam Liepniekam.

Nesatraucieties, ja ir šaubas par to, vai jums tiks piešķirts kredīts auto iegādei, tikai jāsazinās ar "418.lv" un uzņēmuma komanda palīdzēs atrisināt radušos jautājumus. Ar vienu datora pelītes klikšķi ir iespēja pieteikties kredītam, pēc kā uzņēmuma darbinieks sniegs atbildi un izskaidros nosacījumus, piemeklējot izdevīgākos procentus līzinga maksājumam. Tajā gadījumā, ja īsti vēl nezini, kādu automašīnas marku vēlies, sazinies ar "418.lv". Ja esat BMW auto markas cienītājs, tad "418.lv" sadarbojas ar Latvijā lielāko lietoto BMW automašīnu tirgotāju – "Bmwplacis.lv".

Uzņēmums sadarbojas ar visām kreditēšanas iestādēm, piemēram, "BigBank", "Incredit", "MoneyExpress", "Mogo", "Citadele", "PrivatBank" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!