Foto: Publicitātes foto
Šajos svētkos piepildi sapņus un uzdāvini neaizmirstamu, adrenalīna pilnu braucienu ar superauto!

Piedzīvojumu dāvanu veikals "Dāvanu serviss" piedāvā elpu aizraujošus braucienus ar "Ferrari" vai "Lamborghini"! Izbaudi ātrumu, traucoties pa Biķernieku trasi vai dodoties izbraucienā pa Rīgas ielām.

"Lamborghini Gallardo" dzinēja jauda ir 560 zirgspēku, un tā maksimālais ātrums var sasniegt 325 km/h. "Ferrari" "F360 Spider" motora jauda ir 400 zirgspēku, savukārt maksimālais ātrums – 289,7 km/h.

Izbraucieni ar superauto Latvijā tiek piedāvāti no 2014. gada un kopš projekta sākuma savus spēkus pie auto stūres izmēģinājuši jau vairāki tūkstoši cilvēku. Ikviens, kurš devies izbraucienā, atzīst, ka lielā auto jauda un ātrums bijis pārsteigums.

Foto: Publicitātes foto

Līdzās braucieniem ar superauto tiek piedāvāta iespēja izmēģināt vēl vienu "Dāvanu serviss" ekskluzīvo piedāvājumu – doties Biķernieku trasē ar "Formula 3".

Superauto braucienu sezona ilgst no maija līdz oktobrim un jau pavisam drīz tiks atvērta reģistrēšanās jaunajai 2018. gada sezonai.

Bet līdz tam pārsteidz savus mīļos ar neaizmirstamu dāvanu Ziemassvētkos – iespēju sēdēt pie stūres leģendārām automašīnām!

Foto: Publicitātes foto

Dāvanu kartes iespējams iegādāties www.davanuserviss.lv/superauto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!