Amerikānis Virdžils Kofmans oficiāli ir visvecākais sportiskā "Chevrolet Camaro" automobiļa īpašnieks pasaulē – viņa vecums ir 101 gads, norāda "General Motors" savā preses paziņojumā. Turklāt cienījamā vecuma kungs izvēlējies jaudīgāko šī modeļa versiju "SS" ar 400 zirgspēku V8 dzinēju.

"Chevrolet" dīlera pārstāvji bijuši pārsteigti, ieraugot kunga dzimšanas gadu autovadītāja apliecībā, tomēr vēl pārsteigtāki viņi bija, uzzinot, ka Kofmans vēlas iegādāties "Chevrolet Camaro SS". Rūpējoties par drošību, dīleris pārrunājis šo vēlmi ar simtgadnieku, tomēr viņš uzreiz atbildēja, ka skaidri zina, ko vēlas.

101 gadu vecajam Kofmanam mūža laikā bijuši aptuveni 40 automobiļi. Par jauno "Chevrolet Camaro SS" viņš izsakās ļoti atzinīgi – tam ir laba vadībāmība un apkārtējie izrāda pastiprinātu uzmanību. Nākamā gada vasarā Kofmans plāno ar savu "Camaro" doties dažādos ceļojumos.

Piedāvājam noskatīties "General Motors" sagatavoto saistīto video sižetu. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Ja video neizdodas noskatīties iepriekšminētajā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!