Foto: Publicitātes foto
Lai mazinātu transportlīdzekļu negadījumu skaitu stāvvietās, "ParkoSkola" aicina autovadītājus uz bezmaksas apmācībām.

Līdzšinējo gadu laikā savas prasmes ir uzlabojuši vairāk nekā 1700 autovadītāji. 75% dalībnieki par visgrūtāko parkošanās manevru atzina paralēlo parkošanos, 18% norādīja, ka pirmais auto novietošanas veids, kurā viņi vēlētos atsvaidzināt savas zināšanas, ir perpendikulārā parkošanās jeb iebraukšana garāžā, savukārt 7% – "skujiņā".

Ir iespējams noskatīties virkni videoklipu un izlasīt tik pat daudz noderīgu padomu, bet nekas nepalīdzēs parkošanos prasmi apgūt tik labi, kā to var izdarīt individuālas nodarbības laikā ar profesionālu un pieredzējuši instruktoru. Tieši tāpēc "ParkoSkola" aicina pieteikties uz bezmaksas nodarbībām.

Tuvākie pieejamie "ParkoSkolas" nodarbību datumi ir 18. februāris, 4. un 18. marts, kā arī 1. aprīlis, kuriem pieteikties var projekta mājaslapā. Norunātajā laikā uz norādīto autostāvvietu jāierodas ar savu personīgo automašīnu. Bezmaksas nodarbība ilgs aptuveni 30 minūtes.

"ParkoSkola" ir autostāvvietu operatora "EuroPark Latvia", apdrošināšanas sabiedrības "ERGO" un Drošas braukšanas skolas (DBS) kopīgs sociālais projekts, kura ietvaros jau septiņus gadus divas reizes mēnesī sestdienās tiek organizētas bezmaksas auto novietošanas nodarbības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!