Foto: Publicitātes foto

Šī gada 20., 21. un 22. aprīlī CSDD sadarbībā ar Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju Biķernieku trasē organizē drošas moto braukšanas konsultācijas. Konsultācijas nodrošinās Latvijas Motoklubu asociācija sadarbībā ar "SFRT Motosports" un "1. Moto skolu".

Uz nodarbībām tiek aicināti pieteikties visi motobraucēji, kuri pirms motosezonas sākuma vēlas uzlabot un atkārtot savas motobraukšanas prasmes. Nodarbības notiks drošas motobraukšanas instruktoru pavadībā, kā arī lekciju veidā sniegs konsultācijas par motobraukšanas pamatprincipiem. Braucēji varēs apgūt optimālas trajektoriju izvēles dažādu konfigurāciju līkumos un citiem braukšanas elementiem.

Pasākuma galvenais mērķis ir veicināt labāku izprast tieši personīgā motocikla uzvedību, tādēļ pasākuma dalībnieki tiek aicināti piedalīties ar savu motociklu neatkarīgi no tā tipa vai jaudas.

Atgādinot par to, ka sezona jāuzsāk ne tikai ar labām braukšanas prasmēm, bet arī ar atbilstošā tehniskā stāvoklī esošu tehniku, pirms došanās trasē visiem motocikliem tiks veikta tehniskā kontrole. Tehniskās kontroles laikā dalībnieki individuāli tiks informēti par viņu motocikla tehnisko stāvokli un lietām, kurām, iespējams, būtu jāpievērš uzmanība.

Grupu nodarbības no 20. līdz 22. aprīlim katrā no šīm dienām notiks trijās grupās – pulksten 11, 13 un 15.

Pieteikties nodarbībām var "SFRT Motosport" interneta mājaslapā, klikšķinot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!