Foto: Shutterstock

Interesentus aicina pieteikties bezmaksas semināram "Drošs uzņēmuma autoparks: vide, tehnoloģijas un pieredze", kas norisināsies šī gada 5. aprīlī Rīgas Motormuzejā, "Balta" gada balvas "Drošākais uzņēmuma autoparks 2016" laureātu apbalvošanas ceremonijas ietvaros.

Šogad seminārā uzmanība tiks pievērsta tēmām, kas svarīgas ikvienam uzņēmumam, kas ikdienā veic autoparku pārvaldību. Tiks akcentēti jautājumi, kas saistīti ar kopējo satiksmes drošību, jaunākajām tehnoloģijām un Latvijas uzņēmumu pieredzi efektīvā autoparku pārvaldībā.

Gada balvas "Drošākais uzņēmuma autoparks 2016" otrās kārtas izvērtēšana, ekspertiem klātienē apmeklējot uzņēmumus, turpinās. Konkursa žūrija vienprātīgi atzīst, ka konkurence ir liela, un dalībnieki ar savu ikdienas autoparku pārvaldības politiku pierāda, ka kopēja satiksmes drošība ir kļuvusi par vienu no prioritātēm.

"Šogad starp pretendentiem valda spēcīga konkurence. Uzņēmumi apzinās, ka jebkāda veida ieguldījums ceļu satiksmes drošības uzlabošanā veicina kopējo satiksmes drošību. Priecē, ka atbildīgās personas par autoparku vadību, ieklausās žūrijas pirmajos novērojumos un ieteikumos," konkursa norisi komentē Kristaps Liecinieks, "Balta" transporta produktu un risku parakstīšanas pārvaldes vadītājs un konkursa žūrijas pārstāvis.

Jau tradicionāli konkursa noslēguma pasākums tiek apvienots ar izglītojošu semināru par jautājumiem, kas svarīgi ikvienam uzņēmumam, kas ikdienā veic autoparku pārvaldību. Šogad, apzinot uzņēmumu intereses, seminārā īpaša uzmanība tiks pievērsta jautājumiem, kas saistīti ar kopējo satiksmes drošību, jaunākajām tehnoloģijām un Latvijas uzņēmumu pieredzi efektīvā autoparku pārvaldībā.

Seminārs "Drošs uzņēmuma autoparks: vide, tehnoloģijas un pieredze" un "Balta" gada balvas "Drošākais uzņēmuma autoparks 2016" apbalvošanas ceremonija notiks 5. aprīlī Rīgas Motormuzejā, Sergeja Eizenšteina ielā 8. Semināra sākums – plkst. 9.30. Dalība seminārā ir bezmaksas. Semināra programma un pieteikšanās "Balta" mājaslapā. Vietu skaits ierobežots.

Seminārā piedalīsies Tālivaldis Vectirāns, LR Satiksmes ministrijas Autosatiksmes departamenta direktors, Dainis Gašpuitis, "SEB banka" makroekonomikas eksperts, Andris Locs, Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja priekšnieka vietnieks, Edvīns Panders, "Autonams" valdes loceklis, Pērs Rasmusens (Per Rasmussen) "Robert Bosch", jaunu uzņēmējdarbības virzienu attīstības vadītājs no Dānijas, Gundars Zalcmanis, Rīgas Tehniskās universitātes Automobiļu katedras docents, Gatis Titovs, "Circle K Latvia" degvielas kategorijas vadītājs, Andris Valdemārs, Latvenergo Transporta parka atjaunošanas daļas vadītājs, Ivars Dortāns, Rīgas Motormuzeja restaurators, Kristaps Liecinieks, "Balta" transporta produktu un risku parakstīšanas pārvaldes vadītājs, Endrjū O'Bruks (Andrew O`Brooks), "Volvo Truck Latvia" rīkotājdirektors, Jeļena Gavrilova, "SEB līzings" valdes priekšsēdētāja, Ginta Rassa, "Ventspils reiss" personāldaļas un integrētās vadības sistēmas vadītāja, Gints Upmalis, "Rīgas siltums" transporta dienesta vadītājs, Kristīne Rīmene, "Kurbads un Ko" loģistikas daļas vadītāja, Ivo Grīnbergs, "Krauzers" izpilddirektors u.c.

Gada balva "Drošākais uzņēmuma autoparks" ir stāsts par sociāli atbildīgiem uzņēmumiem, kuri ar savu ikdienas darbību, pārvaldot autoparkus, pierāda, ka viņiem patiesi rūp kopējā satiksmes drošība. Konkurss tiek organizēts jau piekto gadu, un tā mērķis ir noskaidrot un godināt tos uzņēmumus Latvijā, kuri visprasmīgāk prot pārvaldīt savus autoparkus, rūpējoties gan par savu darbinieku prasmēm un zināšanām, sniedzot uzņēmumiem praktisku informāciju, kā uzlabot sava autoparka pārvaldību.

Konkursa dalībnieki tiek vērtēti četrās kategorijās: pasažieru pārvadātāji, vietējie kravu pārvadātāji un speciālā pielietojuma autoparki, starptautiskie kravu pārvadātāji un zemāka riska autoparki.

Konkursu organizē apdrošināšanas sabiedrība "Balta" (PZU grupa), LR Satiksmes ministrija, SIA "Volvo Trucks Latvia", SIA "Circle K Latvia" ("Statoil") un SIA "SEB līzings"; atbalsta Ceļu satiksmes drošības direkcija, Latvijas Darba devēju konfederācija, Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācija, autopārvadātāju asociācija "Latvijas auto", SIA "Agritech". Konkursa informatīvais atbalstītājs – ziņu portāls "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!