Foto: Publicitātes foto

Aprīlī Latvijā nav reģistrēta neviena luksusa klases automašīna, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

Vienlaikus 2020. gada pirmajos četros mēnešos Latvijā reģistrētas kopumā deviņas luksusa segmenta automašīnas, kas ir par vienu šādu automašīnu mazāk nekā pērn attiecīgajā periodā.

No tām četras luksusa segmenta automašīnas tika reģistrētas martā – divas "Bentley Flying Spur", kā arī viens BMW 7. sērijas sedans un viena "Porsche Panamera".

Savukārt janvārī un februārī reģistrētas vēl divas "Bentley Flying Spur", viena "Porsche Panamera", kā arī pa vienai "Audi A8" un "Bentley Mulsanne".

Vienlaikus 2019. gada pirmajos četros mēnešos bija reģistrētas desmit luksusa klases automašīnas – trīs "Porsche Panamera", divas "Bentley Mulsanne", divi BMW 7. sērijas sedani, divas "Mercedes Benz S-Class" un viena "Lexus LS" automašīna.

Jau vēstīts, ka Latvijā šogad pirmajos četros mēnešos reģistrētas kopumā 5200 jaunas vieglās automašīnas, kas ir par 25,6% mazāk nekā attiecīgajā periodā pērn, tostarp aprīlī reģistrēta 841 jauna vieglā automašīna, kas ir kritums par 55,2% salīdzinājumā ar pagājušā gada aprīli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!