Foto: Publicitātes foto

Britu auto raidījumā "TopGear" ("Gāzi grīdā!") bez jau iepriekš izziņotajiem vadītājiem Krisa Evansa un Meta Leblanka piedalīsies autosacīkšu komentētājs Edijs Džordans, vācu sacīkšu braucēja Sabīne Šmica, žurnālists Kriss Heriss un televīzijas personība Rorijs Rīds.

Šmica būs pirmā "TopGear" sieviešu dzimuma vadītāja 15 gadu laikā. Iepriekšējā sieviete pārraides vadītājas amatā bija Vikija Batlere-Hendersone 2001. gadā.

"Iespēja apvienot braukšanu ar filmēšanos bija pārāk laba, lai no tās atteiktos," sacīja Šmica. "Es vairākas reizes esmu piedalījusies "TopGear" raidījumos, tāpēc zinu, ka tas būs ļoti interesanti."

Heriss vadījis vairākus auto raidījumus video vietnē "YouTube". "Es esmu diezgan ietiepīgs un uzprasos uz nepatikšanām, tāpēc ceru, ka varēšu labi atspoguļot notikumus, bet tajā pašā laikā nodoties nedarbiem," viņš teica.

Rīds pērn piedalījās publiskā "TopGear" vadītāju atlasē. "Kad iesniedzu savu 30 sekunžu garo pieteikumu, es zināju, ka tas ir gandrīz neiespējami, jo pieteikties varēja jebkurš," norāda Rīds. "Ļoti lepojos, ka esmu vienīgais atklātās atlases dalībnieks, kuru izvēlējās."

Kā ziņots, BBC pagājušā gada martā atlaida "TopGear" vadītāju Džeremiju Klārksonu pēc saķeršanās ar raidījuma producentu. Klārksons atzinies BBC vadībai, ka kliedzis un iesitis producentam Oisinam Timonam, kuru vēlāk aizveda uz slimnīcu, jo viņam bija pārsista lūpa.

Pēc notikuma BBC paziņoja, ka nepagarinās Klārksona līgumu, un Džeimss Mejs un Ričards Hamonds, solidarizējoties ar Klārksonu, arī pameta raidorganizāciju.

Tagad visi trīs gatavojas jaunam auto raidījumam "Amazon Prime" straumēšanas pakalpojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!