"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Šajā epizodē sākas jauna rubrika "Blondīne servisā" ar Aneti Ķēniņu, kura pirmo reizi mūžā iejutīsies autoservisa mehāniķa lomā. Raidījums arī viesosies pie Toma Macuka – motosportista, kurš pievērsies "snow bikecross".

"Ātruma cilts" komandai pievienojas skatītājiem jau pazīstamā Anete Ķēniņa, kura iepriekš ir parādījusi drosmi eksperimentā ar riepas spridzināšanu. Anete ir pieņēmusi izaicinājumu iejusties automehāniķa lomā un ir apņēmības pilna pirmo reizi mūžā pati nomainīt "VW Golf GTI" eļļu un filtru. Kā viņai tas izdosies, var noskatīties jaunajā raidījumā.

Vēl Pauls Timrots viesojas pie motosportista Toma Macuka, kurš tikko piedalījies savās pirmajās "snow bikecross" sacensībās Tagilā, Krievijā. "Snow bikecross", kas ASV un Kanādā ir pazīstams vairāk nekā desmit gadus, ir tehniskais sporta veids ar savdabīgu braucamo – motokrosa motociklu, kam riteņu vietā ir slēpe un sniega ķēde.

Lai arī Toms šādu moci iepriekš bija redzējis tikai televīzijā, tas netraucēja sportistam mesties piedzīvojumā un startēt sacensībās Krievijā ar 63 zirgspēku braucamo. Kā zināms, latviešu sportisti tradicionāli ir spēcīgi jaunos un tehniskos sporta veidos, tāpēc ļoti iespējams, ka jau nākamsezon redzēsim Tomu Macuku uz "X Games" "snow bikecross" pjedestāla.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to, klikšķinot šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!