"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko "Ātruma cilts" sēriju. Šoreiz Pauls Timrots un Ilmārs Līkums nolēmuši iemainīt ierasto raidījuma studiju pret izbraucienu ar auto, un sev līdzi aicinājuši komiķi Jāni Skuteli.

Ikdienā aktieris priecē skatītājus ar jokiem uz skatuves, bet "Ātruma cilts" Skutelim piedāvā iejusties pavisam cita veida etīdē, turklāt diezgan ekstrēmos apstākļos.

Jautrā kompānija savā izbraucienā devusies ar "Volvo" automašīnu, un Ilmārs Līkums noskaidrojis, ka ražotājs ir apņēmies panākt, lai, sākot ar 2020. gadu, viņu spēkratos ceļu satiksmes negadījumos cilvēki vairs neiet bojā. Mērķi palīdzēs sasniegt drošības aprīkojums. Pauls, Ilmārs un Jānis diskutē, vai dažādi mūsdienu drošības risinājumi tiešām palīdz pie stūres justies labāk vai tieši pretēji – atņem improvizācijas brīvību.

Bet "Ātruma cilts" iestājas par jautrību ne vien sarunās, bet arī darbos, tādēļ Pauls un Ilmārs piedāvā Jānim pierādīt aktiera un autobraucēja iemaņas iestudētā policijas pakaļdzīšanās ainā. Jānis piepildīs senu sapni – iejutīsies bēgoša noziedznieka lomā, vienlaikus cenšoties neiekļūt avārijā. Vai Skuteļa ekstrēmās braukšanas prasmes ir tik pat labas, cik humora izjūta, tiek noskaidrots jaunākajā "Ātruma cilts" sērijā.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, tad to var noskatīties, klikšķinot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!