"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Uldi Briedi, Mārtiņa Seska un "LMT Autosporta akadēmijas" treneri, kurš aizvedis latviešu ekipāžu līdz Zviedrijas WRC rallijam. Un šoreiz būs arī blēņas – eksperiments ar riepas spridzināšanu.

Uldis Briedis var lepoties, ka ir Latvijā izaudzinājis WRC līmeņa braucēju – viņa audzēknis kopā ar stūrmani Krišjāni Cauni debitējis Zviedrijas WRC rallija "Junior WRC" klasē, pirmajā sacīkstē ierindojoties sestajā vietā. Pauls izjautā Uldi par mācību procesu un jauno WRC pieredzi – kā mainījušās taktikas un vai jaunais talants ir psiholoģiski gatavs cīņai ar 13 konkurentiem. Treneris arī atklāj, kurš no ātrajiem zviedriem nespēj pārdzīvot, ka Mārtiņš ir ātrāks, un kad plānota pāreja uz pilnpiedziņas auto.

"Ātruma cilts" komanda turpina darīt blēņas, un šoreiz Paulam un Ģirtam Timrotam pievienojas Anete Ķēniņa, "ēna" ar ātruma cilts gēnu. Anete ar žiguli startē rallijkrosa sacensībās un ir gatava paveikt dullu eksperimentu.

"Youtube" saturā ir daudz video, kā izkulties no ķezas paša spēkiem, ja mežā vai sniegotā pļavā nobortējas ritenis, raidījuma komanda eksperimentā pārbaudīs, vai tiem var ticēt. Vai "Ātruma cilts" varēs tikai ar mašīnā pieejamajām lietām saspridzināt riepu, tiek noskaidrots raidījumā.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūko to, klikšķinot šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!