"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Raidījumā šoreiz viesojas radio un TV personība Valdis Melderis, kurš pirmo reizi dzīvē izmēģinās spēkus motošosejā, izbraucot pilnu sacīkšu apli. Sagatavoties adrenalīna pilnajam izaicinājumam Valdim palīdzēs Latvijas motosporta leģenda Bruno Rožkalns.

Valdim Melderim motocikli nav sveši – savulaik pie "Harley-Davidson" stūres viņš pat šķērsojis Ameriku. Tomēr līdz šim ar jaudīgu motošosejas baiku Valdis pa trasi nav traucies. Kādiem motocikliem Melderis dod priekšroku ikdienā un kā vērtē motošosejas spēkratu praktiskumu uz Latvijas ceļiem, tiek noskaidrots "Ātruma cilts" raidījumā.

Bet "Ātruma ciltij" patīk ne vien runāt par ātrumu, bet to arī izbaudīt, tādēļ Pauls Timrots aicina Valdi doties uz trasi, kur pieredzējušā Latvijas autosporta braucēja Bruno Rožkalna vadībā tiks apgūti jaudīgā "Yamaha" motocokla savaldīšanas un trases izbraukšanas pamati. Jau uzkāpjot uz motocikla, Valdi pārņem pamatīgs satraukums, taču īsti piedzīvojumi sāksies, iedarbinot motoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!