Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" novembrī notiekošajā Losandželosas autoizstādē prezentēs konceptuālu automobili, kas demonstrēs markas turpmāko dizaina attīstības virzienu. Šo prototipu konstruējis "Audi" jaunais galvenais dizainers Marks Lihte.

45 gadus vecajam Lihtem, kurš par "Audi" dizaina nodaļas vadītāju tika iecelts šāgada februārī, vienlīdz svarīgas ir visas zīmola pamata kompetences – sportiskums, dizaina vieglums un pilnpiedziņa.

Emocionālajā un jaunajā projektēšanas idiomā Marks Lihte apvieno "Audi" zīmola tehniskās spējas un produktu bezkompromisa kvalitāti – transportlīdzekļu dizains iegūst aizvien spēcīgākas progresīvo tehnoloģiju izpausmes.

Konceptauto Losandželosas auto izstādē atzīmē jaunu "Audi" dizaina sākumu – gan virsbūvei, gan salonam.

Marks Lihte dzimis 1969. gada 9. augustā Arnsbergā, Vācijas Zauerlandes reģionā. Viņš savu profesionālo karjeru 1996. gadā uzsāka "Volkswagen", kad vēl Pforzheimas universitātē studēja transportlīdzekļu dizainu.

Pēc pievienošanās uzņēmumam viņš strādāja kā virsbūves dizainers, līdz 2006. gadā tika iecelts par virsbūvju dizaina nodaļas vadītāju. Uzņēmumā "Volkswagen" Marks Lihte strādāja ar sērijveida ražošanas modeļiem, kas ietver piektās līdz septītās paaudzes "Golf", sestās līdz astotās paaudzes "Passat", kā arī "Touareg" un "Phaeton".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!