Foto: Publicitātes foto
Aprīļa beigās Auto asociācija saņēma iesniegumu un visus nepieciešamos dokumentus no SIA "Pilna Servisa Līzings" ar lūgumu uzņemt asociācijā. Ar 1. jūnija padomes sēdes balsojumu SIA "Pilna Servisa Līzings" tika uzņemts par pilntiesīgu biedru.

SIA "Pilna Servisa Līzings" plašākai sabiedrībai zināms kā pilna servisa nomas uzņēmums, kas veiksmīgi piedalās gan valsts un pašvaldības uzņēmumu konkursos, gan arī privāto uzņēmumu izsludinātajos auto nomas konkursos.

Kopš 25. marta SIA "Pilna Servisa Līzings" ir parakstījis dīlera līgumu ar "Suzuki Motor Finland Oy" par "Suzuki" markas automašīnu tirdzniecību un garantijas servisa pakalpojumu veikšanu.

Pēc 2014. gada pārskata datiem, uzņēmums nodrošina darba vietas 49 darbiniekiem un apgrozījums sasniedzis gandrīz 3,2 miljonus eiro. 2014. gadu uzņēmums pabeidzis ar vairāk nekā 70 tūkstoš eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas un valsts budžetā veicis vairāk nekā 576 tūkstoš eiro nodokļu nomaksu.

SIA "Pilna Servisa Līzings" valdes locekļa Māra Salzirņa komentārs par to, kāpēc uzņēmums vēlējās pievienoties Auto asociācijai: "SIA "Pilna Servisa Līzings" kā pakalpojuma sniedzējs piedalās valsts un pašvaldības konkursos, kuros ir konstatējis citu pretendentu piedāvājumus, kas pilnībā neatbilst attiecīgā pakalpojuma vidējai cenai attiecīgajā segmentā. Šādi piedāvājumi pilnībā izkropļo konkurenci attiecīgajā nozarē. SIA "Pilna Servisa Līzings" ir augsti novērtējusi Auto asociācijas centienus sadarbojoties ar valsts un sabiedriskajām organizācijām, lai veiktu attiecīgas izmaiņas normatīvajos aktos, kā rezultātā tiktu sakārtota auto tirdzniecības un autonomas nozare. Ņemot vērā iepriekš minēto, SIA "Pilna Servisa Līzings" pieņēma lēmumu iestāties asociācijā, lai sniegtu savu ieguldījumu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!