Nedēļas nogalē Rīgā, Ķīpsalas izstāžu kompleksā notiekošā Rīgas Starptautiskā autošova ietvaros sestdien, 30.aprīlī Latvijas Autoinženieru Asociācija (LAIA) rīko gadskārtējo konferenci, kuras tēma šogad ir alternatīvās enerģijas automobiļi.

Konferenci ievadīs LAIA prezidents Raitis Mazjānis, uzstājoties ar referātu "Alternatīvās enerģijas veidi automobiļos". Par tēmu "Zaļā dzīvesveida ekonomika un psiholoģija" konferences gaitā uzstāsies Rīgas Menedžeru skolas vecākais konsultants A.Miloslavskis, bet akciju sabiedrības "WESS", kas pazīstama kā "Toyota", "Lexus" un "BMW" automobiļu tirgotāja, valdes loceklis A.Nesaule stāstīs par hidrīdautomobiļiem, kas ir autoindustrijas sērijveida zaļo tehnoloģiju pionieris.

Konferences gaitā uzstāsies Latvijas lauksaimniecības universitātes asociētais profesors D.Berjoza un SIA "Rīgas Satiksme" transporta pārraugs A.Marķis, kā arī tiks nolasīti LAIA 8.studentu zinātnisko darbu konkursa laureātu referāti un apbalvoti šā konkursa uzvarētāji un labākie darbu vadītāji.

LAIA aicina piedalīties konferencē visus interesentus. Norises vieta – 1.konferenču zāle, Ķīpsalas ielā 8. Konferences sākums plkst.11. Konferences laikā būs iespējams arī kārtot iestāšanos LAIA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!