Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā "Amserv Krasta" autosalonā "Opel" pārstāvji svinīgi nodeva jaunās "Opel Mokka X" atslēgas "TTT Rīga" basketbola kluba pazīstamajai spēlētājai Guntai Baško-Melnbārdei.

"Opel Mokka X" ir jauns "Opel" krossovers, kas autotirgū ienācis pagājušā gada rudenī un jau paspējis iemantot pircēju un auto ekspertu atzinību par atraktīvo dizainu un inovatīvām drošības un braukšanas komforta funkcijām. Tāpat kā lielākā daļa citu jauno "Opel" modeļu, "Mokka X" ir aprīkota ar "Opel OnStar" – īpašo personīgo palīdzības un servisa asistentu.

"Opel" pārstāvji iepazīstināja Guntu Baško-Melnbārdi ar "OnStar" iespējām un kā to noderīgi izmantot komandas uzbrucējas saspringtajā ikdienā, lai ērti, droši un ātri nokļūtu vajadzīgajā galamērķī. Gunta Baško-Melnbārde atzinīgi novērtēja "OnStar" zvana kvalitāti un iespēju runāt ar reālu cilvēku, nevis robotu.

"OnStar" savieno auto lietotāju ar reālu konsultantu, kas sniedz personīgu palīdzību autobraucējam vai pasažieriem visdažādākajās situācijās, nepieciešamības gadījumā izsaucot vajadzīgo palīdzības dienestu. "OnStar" sistēma automātiski reaģē avārijas gadījumā, spēj noteikt nozagtas automašīnas atrašanās vietu, kā arī attālināti aizslēgt vai atslēgt automašīnu.

"Opel OnStar" sistēmai Latvijas Gada auto konkursa ietvaros piešķirts apbalvojums "Gada inovācija autobūvē 2017".

"Opel" zīmola un "Amserv Krasta" autocentra sadarbība ar "TTT Rīga" iesākās pagājušā gada oktobrī, kļūstot par viena no titulētāko sieviešu basketbola kluba oficiālajiem atbalstītājiem un piešķirot trīs "Opel" automašīnas komandas vajadzībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!