Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 15. novembrī, pulksten 18, Rīgas Motormuzeja filiāle Bauskā aicina visus interesentus uz Nacionālo bruņoto spēku (NBS) fotoizstādes "Latvijas armija fotogrāfijās" atklāšanu, kas veidota par godu Latvijas armijas simtgadei.

Bauskas Motormuzejā apskatāmie Otrā pasaules kara transportlīdzekļi, noformējums un gidu stāstījums palīdzēs labāk izprast nenovērtējamo NBS nozīmi Latvijas izveidē neatkarības kara laikā un Latvijas pastāvēšanā šodien. Savukārt foto izstādē parādīti mūsdienu karavīri mākslinieciskā veidā caur fotokameras objektīvu, ļaujot apmeklētājam pievērst uzmanību karavīram tuvplānā vissīkākajās detaļās.

NBS fotoizstāde "Latvijas armija fotogrāfijās" ir veltīta Neatkarības kara un Latvijas armijas 100. gadadienai. Fotoizstādē atspoguļota Latvijas bruņoto spēku kaujas spēju attīstība un gatavība aizsargāt Latviju.

Izstādi veido 50 fotogrāfijas, kas uzņemtas laikā no 2015. līdz 2019. gadam, un tajās redzami NBS karavīri un militārā tehnika mācībās, kā arī ikdienā dažādos publiskos pasākumos. Izstādes fotogrāfiju autori ir Aizsardzības ministrijas fotogrāfi virsseržants Gatis Indrēvics, seržants Ēriks Kukutis, Gatis Dieziņš un Armīns Janiks.

Izstāde "Latvijas armija fotogrāfijās" Bauskas Motormuzejā būs atvērta līdz 2020. gada 20. aprīlim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!