Foto: Shutterstock
Biķernieku kompleksajā sporta bāzē 31. augustā un 1. septembrī notiks Latvijas Antīko automobiļu kluba rīkotais kolekcionāru un restauratoru saiets, informēja Latvijas Antīko automobiļu klubā.

Līdz šim Kolekcionāru un restauratoru saiets divas reizes gadā norisinājās Ikšķilē.

"Šāds lēmums ir pieņemts balstoties uz izmaiņām Ikšķilē izmantotajās zemes teritorijās. Biķernieku trases lielākais ieguvums ir viens milzīgs laukums, kas ir lieliski sadalāms tirdzniecības vietās – to pozitīvi novērtē gan tirgotāji, gan apmeklētāji," stāstīja Latvijas Antīko automobiļu kluba valdes priekšsēdētājs un ilggadējais saieta organizators Agris Šmits.

Viņš norādīja, ka tirgotājiem lielākais ieguvums ir iespēja mājaslapā iepriekš rezervēt sev nepieciešamo vietu skaitu, līdz ar to nav nepieciešams pat vairākas dienas iepriekš gaidīt rindā, lai tiktu pie labākas vietas. Arī apmeklētājiem ir ērtāk viss pārskatāms un mazāka iespēja kaut ko palaist garām.

Kolekcionāru un restauratoru saiets ir iespēja satikt hobija domubiedrus, dalīties pieredzē par dažādu priekšmetu restaurāciju, papildināt savas kolekcijas ar jauniem eksponātiem, vai arī vienkārši iegūt kādu senu sadzīves priekšmetu, gleznu vai vāzi sava mitekļa interjeram. Saietā piedalās dažādu lietu kolekcionāri, bez jau minētajām lietām iespējam atrast gan rezerves daļas savam retro automobilim, motociklam vai velosipēdam, gan arī senāku laiku periodiskos izdevumus, kalendārus, grāmatas, rotaļlietas un porcelāna izstrādājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!