Foto: Publicitātes foto

Britu ekskluzīvo automobiļu ražotājs "Morgan" uzsācis tirgot arī alu. Šīs auto markas cienītāji var iegādāties iepakojumu ar trim dažādu garšu alus pudelēm. Alus iegādājams veikalā pie "Morgan" rūpnīcas Anglijas pilsētā Malvernā.

Katra no alus šķirnēm veltīta kādam "Morgan" modelim. Piemēram, "Morgan 4/4 Blonde Ale" ir veltīts "Morgan 4/4" modelim – pirmajam šīs markas četrriteņu automobilim, kas tiek ražots līdz pat mūsdienām. Turklāt šī alus alkohola koncentrācija arī ir skaitliski zīmīga – 4,4 grādi.

Savukārt "Morgan 3 Wheeler Dark Mild Ale" alus ir ar trim grādiem un veltīts "Morgan" trīsriteņu spēkratam, kas arī tiek ražots līdz pat mūsdienām. Turklāt pērn "Morgan" tam prezentēja elektrisko modifikāciju.

Visbeidzot, "Morgan Aero 8 Rye Ale" veltīts sportiskajam "Morgan Aero" modelim. Tas ir divvietīgs rodsters, kas markas piedāvājumā atgriezās 2015. gadā. Šis automobilis aprīkots ar 4,8 litru V8 dzinēju, līdz ar to tam veltītajam alum ir 4,8 grādi.

"Morgan" veltīto alu brūvē uzņēmums "Friday Beer Company", kas atrodas tajā pašā pilsētā. Kartona iepakojums ar trim "Morgan" alus pudelēm maksā 15 mārciņas (17,6 eiro).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!