Foto: Shutterstock

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD), ievērojot visu nepieciešamo piesardzību un drošību, no trešdienas, 1. aprīļa, uzsāk pieņemt A un AM kategoriju vadīšanas eksāmenus.

CSDD ir izvērtējusi šo kategoriju vadīšanas eksāmenu pieņemšanas iespējamību un pieņēmusi lēmumu par eksāmena pieņemšanu, nodrošinot visu nepieciešamo piesardzību.

Lai pakalpojuma saņemšana būtu klientiem un darbiniekiem maksimāli droša komunikācijā ar klientu tiks nodrošināts vismaz divu metru intervāls. Pirms pakalpojuma sniegšanas klientam tiks vaicāts par pašsajūtu. CSDD norāda – ja nejūties vesels vai esi bijis ārvalstīs un tev ir noteikta 14 dienu karantīna – nāc uz CSDD pēc karantīnas beigām.

Tāpat CSDD regulāri seko līdzi arī savu darbinieku veselībai – pirms eksāmena uzsākšanas tiks dezinficētas motociklu vadības, kā arī sakaru ierīces.

Pieteikties vadīšanas eksāmeniem var, zvanot pa iepriekšējā pieraksta tālruni. Eksāmena process tiks organizēts tā, lai pēc iespējas klientam nevajadzētu atrasties klientu apkalpošanas centrā.

CSDD vērš klientu uzmanību, ka, ierodoties uz vadīšanas eksāmenu, pretendentam ir jābūt motociklu vai attiecīgi mopēdu vadītājiem paredzētajam apģērbam, kā arī jābūt personīgajai ķiverei un vēlams – audio austiņām sakaru nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!