Foto: Publicitātes foto

Pazīstamais futbolists Deivids Bekhems iegādājies "Maserati MC20" superauto, kas viņa individuālajām prasībām tika pielāgots "Maserati Fuoriserie" programmas ietvaros. Bekhems vēlējies savu jauno auto noformēt futbola komandas "Inter Miami CF" krāsās.

Kļūstot par šī ASV un Kanādas MLS līgas futbola kluba īpašnieku, Bekhems nolēmis tā krāsas iemūžināt savā nākamajā automobilī. Rezultātā izvēlētais "Maserati MC20" ir glancēti melnā virsbūves krāsā, kas papildināts ar matēti melniem akcentiem. Savukārt "MC20" logotipi un "Brembo" bremžu skavas ir nokrāsoti kontrastējošā pasteļtonī.

Bekhema "Maserati MC20" interjers pāršūts melnas ādas un alkantaras kombinācijā, kas izšūts rozā diegiem. Uzsverot automobiļa ekskluzivitāti, centrālajā kulisē tam "Maserati" rūpnīcā uzstādīta plāksnīte ar uzrakstu "For David".

Tehniskā ziņā "Maserati MC20" palicis bez izmaiņām. Automobilis aprīkots ar trīslitru "V6 Nuttuno" benzīna turbomotoru – pirmo "Maserati" patstāvīgi izstrādāto spēka agregātu pēdējo vairāk 20 gadu laikā. Tas attīsta 630 zirgspēku jaudu un 730 ņūtonmetru griezes momentu, ļaujot itāliešu automobilim no vietas līdz 100 km/h paātrināties 2,8 sekundēs un maksimāli sasniegt 328 km/h.

"Maserati MC20" cena bāzes versijā ir no 215 tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!